Haberler

Liverpool'da Bir Sezon Fener'de 5 Dakika

Güncelleme:

Dirk Kuyt ikinci resmi maçında sahne aldı, gollerini sıraladı, turun gelmesinde önemli bir katkı yaptı.

Dirk Kuyt ikinci resmi maçında sahne aldı, gollerini sıraladı, turun gelmesinde önemli bir katkı yaptı. İlk yarı belki biraz tutuktu, istediği topları alamadı ancak ikinci devre öyle güzel goller attı ki klasına ve kalitesine yakışır şekildeydi. Teknik direktör Aykut Kocaman onu ilk 11'de ve sağ kanatta değil; forvette oynattı. İlk Vaslui maçının ikinci yarısında forvet oynayan Hollandalı yıldız, Romanya'daki maçta fırsatçılığını gösterdi.

5 DAKİKADA İKİ GOL ATTI

Vaslui'nin kaçırdığı penaltının ardından oyunda istediği ritmi yakalayan Fenerbahçe, rakibinin açıklarını daha iyi süzmeye başladı ve aradığı golü buldu. 71. dakikada sağ kanattan bindirme yapan Gökhan Gönül, pasını yerden Kuyt'a gönderdi. Kaleye çapraz durumda olan Dirk Kuyt, bekletmeden topu kaleye gönderdi. Üst direğe çarpan top kaleci Coman'ın çabalarına rağmen ağlara gitti. Bu golden 5 dakika sonra ise Kuyt bir kez daha sahne aldı. Alex'in soldan ortasını arka direkte iyi takip eden Hollandalı oyuncu, kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydederek adeta turu getiren isim oldu.

İLGİNÇ İSTATİSTİK

Geçtiğimiz sezon Premier Lig'de Liverpool formasıyla 34 maçta toplam 2005 dakika süre alan Dirk Kuyt, rakip filelere sadece iki gol gönderebilmişti. Queens Park Rangers'a 3-2 yenildikleri ve Wolverhampton Wanderers'ı 3-0 mağlup ettikleri karşılaşmalarda birer gol atan Kuyt; 21 Mart 2012'den bu yana süren gol orucunu Vaslui karşısında bozdu. Sarı lacivertli ekipte resmi maçlarda 176 dakika oynayan 31 yaşındaki futbolcu, gol yollarında daha verimli bir sezon geçirecek gibi gözüküyor.

HANİ ATAMAZDI COMAN?

Vaslui'nin kalecisi Coman rövanş maçı öncesinde, "F.Bahçe'den korkmuyoruz. Kuyt bana Rapid Bükreş'te oynarken gol atmıştı. Ancak şimdi atamaz. Çünkü daha iyi kaleciyim" açıklaması yapmıştı. Daha iyi olduğunu iddia eden Coman, Dirk Kuyt'tan bu kez iki gol yedi.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Cuma günü saat 13.00'da İsviçre'in Nyon kentinde çekilecek kurada Fenerbahçe'nin play-off'taki muhtemel rakipleri Dinamo Kiev, Braga, Panathinaikos, Kopenhag ve Spartak Moskova oldu.

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon Karabükspor'dan transfer ettiği ancak hiç sahaya çıkamadan Spartak Moskova'ya sattığı Emenike de sarı-lacivertlilerin rakibi olabilir.

Kaynak: Güncel

Fenerbahçe Dirk Kuyt Liverpool Vaslui Güncel Haberler

Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın canlı yayındaki tartışmasına Mehmet Uçum damgası

Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın canlı yayındaki tartışmasına Mehmet Uçum damgası

Canlı yayına damga vurdu! Aziz Yıldırım'ın teklifini duyan Ali Koç yerinden fırladı

Canlı yayına damga vurdu! Aziz Yıldırım'ın teklifini duyan Ali Koç yerinden fırladı

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Bakmadan Geçme

YKS en geç giriş saati kaç? YKS sınavına en geç saat kaçta girilir, kaçta kapılar kapanır? YKS kapılar kaçta açılıyor? YKS sınavı saat kaçta başlıyor, içeri kaçta giriliyor? YKS sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? YKS cevap anahtarı hangi tarihte, ne zaman yayınlanacak? Bugün sınav kaçta bitiyor? Bugün ÖSYM YKS sınavı saat kaçta bitecek? AYT'ye girmek zorunlu mu? TYT'ye girenler AYT'ye girmek zorunda mı? AYT'de tekrar kalem veriliyor mu? AYT'de tekrar kalem verilecek mi, yeniden kalem dağıtılacak mı 2024? AYT sınavı ne zaman, saat kaçta bitecek? AYT oturumu ne kadar, kaç dk sürecek? 2024 YKS/AYT sınavı başlangıç ve bitiş saati! AYT erken çıkış saati kaç? 2024 AYT sınavında en erken saat kaçta çıkılıyor? AYT sınavında ne zaman, saat kaçta çıkış yapılabilir? AYT SINAV SÜRESİ: AYT sınavında sınav süresi ne kadar, kaç dakika, kaç saat? AYT sınavı ne kadar sürüyor? Bugün sınav var mı? 9 Haziran bugün ne sınavı var? YKS sınavı iptal mi iddiaları doğru mu? AYT SORU DAĞILIMI 2024: AYT sınavında hangi derste, kaç soru bulunuyor? AYT sınavında soru dağılımı nasıldır? YKS sınavı saat kaçta bitecek? Bugün AYT sınavı saat kaçta, ne zaman bitecek 2024? AYT ve YDİL Sınavları Saat Kaçta Başlıyor, Kaçta Bitiyor? Yarın ne sınavı var? 9 Haziran Yarın hangi sınavlar, hangi ÖSYM sınavı var? Ahmet Selim Kul kimdir? Ahmet Selim Kul kaç yaşında, nereli? Ahmet Selim Kul hayatı ve biyografisi!
Özgür Özel: Asgari ücrete zam yapılmazsa sert tepki veririz

Özgür Özel: Asgari ücrete zam yapılmazsa sert tepki veririz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title