Haberler

Liseli Hayranından Aslıhan Güner'e Ormandan Sonra Kütüphane

Güncelleme:

Bursa'da 17 yaşındaki Hatice Dakes, hayranı olduğu Aslıhan Güner için Kocaeli'ndeki bir okulda adının verileceği kütüphanenin raflarını doldurmak için harekete geçti.

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde lise öğrencisi, 17 yaşındaki Hatice Dakes, hayranı olduğu oyuncu Aslıhan Güner için ilçede 'Hatıra Ormanı' oluşturulmasına öncülük ettikten sonra şimdi de Kocaeli'ndeki bir okulda adının verileceği kütüphanenin raflarını doldurmak için harekete geçti.

HATIRA ORMANINDAN SONRA KÜTÜPHANE

Hatice Dakes, 'Asi' dizisinden itibaren hayranlıkla izlediği Aslıhan Güner'e 17 Aralık'taki doğum günü için ne gibi bir jest yapabileceğini düşünürken rehberlik öğretmeni ve Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Aylin Sakin'in önerisi ile 'Hatıra Ormanı' oluşturulması için harekete geçemeye karar verdi. Dakes, bu düşüncesini ilettiği Orhangazi Belediyesi'nin alan başta olmak üzere tam tahsis ederek destek vermesi ve ilçeye davet etmesi ardından tanıştığı ve sosyal medya üzerinden yakından takip ettiği Aslıhan Güner'in kitap tutkusunu göz önüne alarak yeniden bu adımı attığını belirtti.

Hatice Dakes, Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'ndeki Derbert Ortaokulu'ndaki kütüphanenin boş olduğunu öğrenince o okuldaki Türkçe Öğretmeni Özkan Bardan ile bağlantı kurarak kütüphaneye 'Aslıhan Güner' isminin verilmesi koşuluyla kampanya başlattı.

ASLIHAN GÜNER'İN HAYRANLARINA DESTEK ÇAĞRISI

Okul yöneticilerinin bunu kabul etmesi üzerine internet üzerinden Aslıhan Güner'in hayranlarına destek çağrısında bulunan Hatice Dakes, "Onun adını kütüphanede bir kez daha ölümsüzleştirceğim için gurur duyuyorum. Herkesten okula kitap göndermesini bekliyorum. O çok farklı sıradan bir oyuncu değil, halkın içinden, herkesin tüm sorunları ile ilgilenip yardımcı olmaya çalışıyor" dedi.

Aslıhan Güner, hayranı Hatice Dakes'in girişimi ile Orhangazi'ye geçen ay giderek adını taşıyan hatıra ormanı için ona ve belediye yetkililerine teşekkür ettiğini adını taşıyacak okuldaki kütüphane girişiminden duygulandığını söyledi.

Güner, "Faydalı şeyler olunca ben de elbette destek veriyorum. Kütüphane için ben de elimden geldiğince yardım yaptım, desteğimizi vereceğiz. Önem verdiğim şeylerden biri kitap okuma alışkanlığını özendirmek. Hatice başta olmak üzere bu çalışmalara katkı veren herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aslıhan Güner Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Bakmadan Geçme

Merve elendi mi ? Survivor Merve adaya veda etti mi? ÖSYM sınavında biri ölürse ne olur? Sınıftakiler tam puan mı alır? 7 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 7 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Dilan Polat davası hakimi çekildi mi, neden çekildi?
Şişli'de mezuniyet töreninde dev ekran öğrencilerin üzerine düştü: 6 yaralı

Şişli'de mezuniyet töreninde dev ekran öğrencilerin üzerine düştü: 6 yaralı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title