Haberler

Engelli öğrenciye darp görüntülerini kayda alan genci sokak ortasında dövüp, o anları dikkat çeken bir notla paylaştılar

Güncelleme:

Zonguldak'ta bir lisede engelli öğrenciye arkadaşları tarafından şiddet uygulanması olayıyla ilgili gözaltına alınan 4 öğrenci, savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. İnfial yaratan görüntüleri cep telefonuyla kaydeden liseli genç, sokak ortasında saldırıya uğradı. Feci şekilde dövülen gencin fotoğraf ve görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Paylaşımlarda olaya karışan diğer öğrencilerin de tehdit edildiği görülürken, "Adalet sokaklarda" notu düşüldü.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesindeki bir lisede çekilen görüntülerde 11'inci sınıf öğrencisi N.G., sınıftaki arkadaşları tarafından darbedildi. Görüntülerde N.G.'yi aralarına alan öğrenciler tekme ve tokat vurarak darbetti. Bir öğrenci ise N.G.'nin başını art arda beyaz tahtaya vurdu. Baskı uygulanan N.G.'ye zorla şınav çektirildi. Ortalarına alan öğrenciler oynaması konusunda da N.G.'ye baskı yaptı.

MİLLİ EĞİTİM SORUŞTURMA AÇTI

Konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı'ndan da bir adım geldi. Olay hakkında soruşturma başlatıldığı açıklayan Bakanlık, "Zonguldak Ereğli'deki okulumuzda akranları tarafından bir öğrencimize, İzmit'te de bir öğretmen tarafından öğrencilerine yönelik yaşanan şiddet olaylarına ilişkin Bakanlığımızca müfettiş görevlendirilmiş olup inceleme ve soruşturma başlatılmıştır" ifadelerini kullandı.

Lisede arkadaşlarını döven 4 öğrenci adliyede (4)

SERBEST BIRAKILDILAR

Okul idaresi olaya karıştığı iddia edilen 10 öğrenciye, 10 gün okuldan uzaklaştırma cezası verirken disiplin soruşturması sürüyor. Ayrıca olaya karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 4 öğrenci, Ereğli Adliyesi'ne sevk edildi. 4 lise öğrencisi savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Lisede arkadaşlarını döven 4 öğrenci adliyede (4)

GÖRÜNTÜLERİ ÇEKEN ÖĞRENCİ SOKAKTA SALDIRIYA UĞRADI

11'inci sınıf öğrencisi N.G.'nin darbbedildiği anları cep telefonu ile kaydeden liseli genç sokak ortasında saldırıya uğradı. Feci şekilde dövülen gencin fotoğraf ve görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Paylaşımlarda olaya karışan diğer öğrencilerin de tehdit edildiği görüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Lisede arkadaşlarını döven 4 öğrenci adliyede (4)

Lisede arkadaşlarını döven 4 öğrenci adliyede (4)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Ereğli Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Bakmadan Geçme

Merve elendi mi? Survivor Merve adaya veda etti mi? ÖSYM sınavında biri ölürse ne olur? Sınıftakiler tam puan mı alır? 7 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 7 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Dilan Polat davası hakimi çekildi mi, neden çekildi?
Şişli'de mezuniyet töreninde dev ekran öğrencilerin üzerine düştü: 6 yaralı

Şişli'de mezuniyet töreninde dev ekran öğrencilerin üzerine düştü: 6 yaralı

500

Yorumlar (20)

senar:

Kimse kusura bakmasın, benim kardeşime veya evladıma yapılsa ve hukuk sistemi buna gerekli cezayı vermese bende kendi adaletimi arardım herhalde.

278
1
yanıtYanıtla
ersin akgül:

Okullar öğretmenler dahil olmak üzere şuan kimse için güvenli değil,öğrencilere sınırsız özgürlük verilmiş durumda,bir öğrenci yaptığı hiç bir suçtan dolayı cezalandırılmıyor…yetişen bu nesille nereye varırız bilmiyorum…

224
1
yanıtYanıtla
SAMET TEMAS:

bu da çocuk, bu da şiddete maruz kalmış, şimdi bunu dövenleri de döverlerse n'olcak? eğitim ailede başlar arkadaşlar. çocuklarınızı doğru düzgün yetiştirin!

149
65
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

bu çocuk falan değil kardeşim . bildiğin canavar. engelli ve bacağı kadar zavallıya hiç utanmadan işkence edende vicdan yoktur. yarın başka kime ne yapar bu pislikler. bunlara çocuk deyip olayı çarpıtmayın lütfen

yanıt173
yanıt3
ozer karatas:

hiç te şiddete maruz kalmamış cezasını kesmişler darısı diğerlerinin başına senin gibi düşünürsek her hapisteki durduk yere şiddete özgürlüklerinin kısıtlanmasına maruz kalmış olur.

yanıt96
yanıt9
Ütopik Yorumcu:

Gülerek video çekersin sen he bak haline o engelli çocuğun akranları armut toplamamışlar sıra diğerlerinde galiba

145
5
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

işte bu.zavallı bir çocuğa işkence edenlerin hakettikleri buydu

143
6
yanıtYanıtla
Garibin Biri:

Adaletin hakkı ile sağlanamadığı bir yerde kendi adaletini sağlayan insanların olması kaçınılmaz. Keşke hiç biri yaşanmasa ama sonuç bu.

127
2
yanıtYanıtla
Ercan Ercan:

Siyasi bir mesaj gibi Adalet sokaklar da Ukrayna önceki hükümeti sokak olaylarıyla indirip Zelenski yi getirdiler sonrası malum SAVAŞ.

7
109
yanıtYanıtla
Davut TUNA:

adalet vicdanlara su serpmeli, engelli birine bunu yapanlara geregi yapılsın

113
3
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title