Haberler

Levi's'tan Göz Alıcı Yeni "White on White" Kapsül Koleksiyon

Güncelleme:

Amerika'nın güneşli Kaliforniya sahillerinden esinlenen Levi's®, 2014 İlkbahar az sezonu için yeni 'White on White' kadın kapsül koleksiyonu hazırladı.

Uzun yıllardır kadınların vazgeçilmezi haline gelen baştan aşağı siyah giyinme modası bu sezon yerini beyaza bıraktı. Cüretkar ve sofistike bir görünüm sunan Levi's®'ın "White on White" kadın kapsül koleksiyonu ile modern ve şık bir tarza sahip olabilirsiniz.

Koleksiyon, 1960'ların ortalarında baştan aşağı beyaz olarak giyilen parçalara dayalı çağdaş yorumlar ve ince baskılar içeriyor. Levi's® ikonik tasarımların tekrardan karşımıza çıktığı bu kapsülde, beyaz parçaların kahramanı olan Trucker ceketler, kontrast dikişler, motiflerle süslenmiş 501® jean'ler kapsülün öne çıkan parçaları arasında yer alıyor.

Levi's® Kadın Avrupa Merchandizing&Design Direktörü Ilse Van Alsenoy'dan beyaz üzerine beyaz giyerek harikalar yaratmanın ipuçları...

· Ayakkabı, aksesuar ve takılar yardımıyla baştan aşağı beyaz görüntüsünü canlı renklerle hareketlendirebilirsiniz. Ayrıca yapacağınız makyajla da bunu destekleyebilirsiniz. Hiçbir şey süreceğiniz kırmızı ruj kadar beyaz pantolonunuzu daha çarpıcı kılamaz.

· Beyazlarınızı ılık su ve sirke ile yıkayarak her zaman beyaz tutabilirsiniz. Bu yöntem sert kimyasallar kullanmadan giysilerinizin saf beyazlığını korur. Eğer leke yaparsanız, kirli kısmı beyazlar için yapılmış bir deterjanla yıkamadan önce lekeyi bikarbonat veya soda ile ıslatabilirsiniz.

· Marilyn Monroe, Sophia Loren ve Elizabeth Taylor gibi baştan aşağı beyaz konusunda moda ikonu olan kadınları takip edip kıyafetleriyle aksesuarları nasıl kombinlediklerini öğrenebilirsiniz. Beyaz giydiğinizde, küçük, narin ve kıyafetinize uygun aksesuarlar seçebilirsiniz.

· Baştan aşağı beyaz giyinmeye tam olarak hazır değil misiniz? Eğer değilseniz başlangıç olarak beyaz parçanızı pastel tonlarında bir şey ile kombinleyebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kaliforniya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title