Haberler

Lee İlkbahar - Yaz 2014 Koleksiyonu

Güncelleme:

Lee® 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu'yla, erkeklere konforlu, rafine, stil sahibi ve kendine güvenen bir görünüm sunuyor.

Yüksek kaliteli kumaşları ve özel kesimleriyle yaz sezonunda da tarzını ortaya koyan Lee®, jeani farklı renk ve tasarımlarla yeniden yorumluyor.

Geleneksel el işçiliğini, yüksek teknolojiyle buluşturarak modern jeanler üreten marka, sezonun öne çıkan trendlerinden olan pürüzsüz görünümü destekliyor. Maviler, griler ve beyazlar temiz bir erkek siluetini desteklerken, şehir yaşamına uyum sağlayan parçalar yaza hazırlıyor.

BLUE LABEL

LEE®'DEN YÜKSEK KALİTELİ DENİM

Sadece Avrupa'nın en kaliteli üreticileri tarafından üretilen kumaşların kullanıldığı Lee® Blue Label koleksiyonununda, yüksek kalite ve size ekstra dayanıklılık ve konfor sağlayan yumuşak kumaşlar konusunda asla ödün verilmediğinden emin olabilirsiniz.

Yeni sezonda Lee® Blue Label modelleri görsel yıkamalara ekstra özen göstererek daha şık bir denim görünümü sunuyor. En iyi Avrupa kumaşlarının kullanıldığı koleksiyona bu sezon katılan yeni İtalyan rahat-streç kumaş ile daha rafine zeki ve vintage bir stil sizi bekliyor. Markanın Kansas arşivlerinden ilham alarak geliştirdiği patch-and-repair tekniği sayesinde yaz gardırobu için oldukça gerçekçi bir kullanılmış görünüm elde ediliyor.

Ekolojik bilinçle hareket eden, bu açıdan kumaş ve yıkama tekniklerinde sınırları zorlayan Blue Label koleksiyonu geri dönüşümlü örgü denim ve daha az su, enerji ve boya kullanan yıkama teknikleriyle üretiliyor.

BLUE LABEL, Lee® Jeanlerinin en iyisi oluyor.

BLUE LABEL koleksiyonunda, PREMIUM RIGID denim olan BLUE BLUE ve INTENSE USED, PREMIUM ITALIAN COMFORT STRECTH denim olan SUMMER ICE, SMACKING BLUE, BLEACH RAGGED BLUES modelleri yer alıyor.

YENİ LUKE - SLIM TAPERED

Lee® tasarım ekibi tarafından ilkbahar yaz sezonunda yeniden tasarlanarak sezon trendlerine uygun hale getirilen Luke, belden dize kadar dar, dizden bileğe kadar skinny bir yapıya sahip. COMFORT STRETCH özelliğiyle erkeklere hareket özgürlüğü sağlayan Luke denimler, ince kumaşlarıyla yaz aylarında da tercih ediliyor. Seride yıkamalı jeanlerin yanı sıra, turuncu, mavi, vizon, safran, yeşil ve beyaz renkli modeller de yer alıyor.

THE FIVE UNTOUCHABLES
Lee®'den HER ZAMAN GÜVENEBİLECEĞİNİZ BEŞ KLASİK GÖMLEK…

Lee®, tutkunlarına her zaman güvenebilecekleri sağlam bir gömlek serisi sunmak için Lee® arşivlerine dönerek klasik, asla eskimeyen, her zaman havalı ve ünlü Lee® stillerini bulup çıkardı. Lee® Untouchables ismi verilen, beş klasik Lee® gömleğinden oluşan bu serinin tüm koleksiyonlarda farklı renk, kumaş ve beden seçenekleri yer alıyor.

LEE® WESTERN GÖMLEK

Klasik Lee® Western stili gömlek, tek taraflı omuz kesimi, çıtçıtlı düğmeleri, kapaklı ve Lee® HPL etiketli çift göğüs cebi, kıvrımlı kenarları ve dar kesimiyle satışa sunuluyor. Pek çok farklı renk ve yıkama şeçeneğine sahip, Lee® Western Gömlek şambre kumaşa sahip.

Amerika'nın kalbindeki tarla ve ovalarda çalışan çiftçi ve kovboylar için üretilen orijinal Lee® Workwear koleksiyonunun bir parçası olan bu gömlek, gündüzden geceye, rodeolardan halk danslarına kadar her yerde giyilebilen, kendisine saygı duyan her kovboyun gardırobunun bir vazgeçilmez bir parçası oluyor.

LEE® BUTTON DOWN GÖMLEK

Tek göğüs cebiyle klasik Button Down gömlek, standart kesime sahip. Stil sahibi, kolay kullanılabilir bu gömlek her zaman şık bir stil yaratıyor. Tüm modellerde Lee® damgalı düğmeler, ceplerde Lee® HPL, manşet ve kenarlarda ise Lee® etiketi bulunuyor.

LEE® RIDER GÖMLEK

Bu gömlek markanın arşiv koleksiyonunda tarihi 1900'lerin ortasına dayanan bir üründen ilham alınarak tasarlandı. Klasik sert görünümlü Western stili gömleğin zikzak kesim kapaklı ve Lee® HPL etiketli iki göğüs cebi bulunuyor. Ön ve arka omuz kesimine, çıtçıtlı düğmelere, kıvrımlı kenarlara ve dar kesime sahip. Pek çok renk ve yıkama seçeneği bulunuyor.

LEE® LEESURE GÖMLEK
1960'ların ortasında Lee® gündelik kullanım için "Leesure" isimli bir koleksiyon hazırladı. Bu kapsül koleksiyon dönemin kumaşları ile üretilen ve denim yelpazesini tamamlayan, zeki ve günlük giyimin hayata geçmiş bir temsili haline geldi.

Çok yönlülüğü sayesinde Lee® Leesure Gömlek bu koleksiyonun en popüler modellerinden biri oldu. 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu için Lee®, bu klasiği havalı ve modern bir yorumla tekrar yarattı. Pamuklu kumaş ile çeşitli çizgili patern seçenekleri sunan, dar kesim ve zeki bir görünüm yaratan yepyeni 'Leesure' gömlek bu sezonda da orijinali kadar popüler olacak!

LEE® WORKER GÖMLEK

Lee® otantik iş kıyafeti, köklerine sahip, gelenekselleşmiş bir marka oluyor. Lee® etiketine sahip ürünleri demir yollarından inşaat alanlarına, tarlalardan fabrikalara kadar her türlü sektörde çalışan isçilerin üzerinde görmek mümkün oluyor.

Lee® markası zaman içinde kalite, dayanıklılık ve daha zeki görünümlü iş kıyafetleri ile eşanlamlı hale geldi. Bu düğmeli isçi gömleğinin iki göğüs cebi bulunuyor – sol cepte kalem için ekstra özel dikişli bir kalem bölümü de var.

SİLUETLER

Beyaz ve Gri Tonlar ve Maviler

Erkek koleksiyonunda öne çıkan beyaz ve gri tonlara sahip parçalar, şık ve modern bir görünümü destekliyor. Yaz günlerine özel COMFORT STRETCH kumaş denimler, İnce çizgili Western gömlek erkek siluetinin tamamlayıcısı oluyor.

Bu yaz erkek siluetini oluşturan bir diğer renk ise denimlerin vazgeçilmezi olan mavi! Yıkamalı denimler, ahşap görünümlü düğmelere sahip Button Down gömlekler, worker gömlekler, indigo jean gömlekler, yumuşak bir dokuya sahip koyu kahve sırçalı deri kemerler, vücuda oturan özel kesime sahip blazerlar, lacivert çizgili bisiklet yaka sweatshirtler ve çizgili dokusuyla COMFORT STRETCH denimler bu siluetin ana parçalarını oluşturuyor.


Amerika'nın ünlü denim markası Lee®, ilkbahar yaz kadın koleksiyonunda, rahatlığı ve konforu ön planda tutan, kadın siluetini ortaya çıkaran bir sezona hazırlıyor. Lee® kadınların bir an bile çıkarmak istemeyecekleri, sınırsız hareket imkanı sunan, istenen vücut formu sunan bir denim serisi sunuyor. Stili ön plana çıkaran modeller, eğlenceli detaylarla bir araya geliyor. Yeni sezonda renkler yaz enerjisine uyum sağlayacak kadar canlı tonlara sahip. Dinamik görünümler, Lee'nin kadın koleksiyonunun en önemli ayrıntısı oluyor.

STRETCH DELUXE

ÜSTÜN KESİM VE KONFOR

Geçtiğimiz sezonlarda Lee® kadınlara en iyi kesimi sunan, vücut hatlarını ortaya çıkaran, bacak boyunu uzatan, kalçayı güzel gösteren, gün boyu esnek kalan ve şeklini koruyan jean tasarımları hazırlıyordu. Lee® Stretch Deluxe bu açıdan tam anlamıyla başarılı bir ürün oldu, çünkü sadece esneyen değil, esnedikten sonra şeklini koruyan yüksek kaliteli İtalyan kumaşları kullanıldı. Gösterişli bir yumuşaklığa ve güzelliğe sahip bu kumaşlar şimdi herkesi memnun edecek farklı kesimlerle geliyor.

2014 İlkbahar Yaz koleksiyonunda Stretch Deluxe serisinin odağı her koşulda ve her yerde kullanabilecek çeşitlilikte bir koleksiyon yaratmak. İster işte, ister dinlenirken isterseniz de biraz dikkat çekmek istendiğinde... Bu seride her ruh hali için uygun bir şey bulunuyor. İş ortamında daha zarif bir pantolon görünümünü Strecth Denim'in konforuyla yaşamak isteyenler, bu sezonun yenilikleri arasında ilgi çeken üç süper-yumuşak ton seçeneğine sahip, yeni ve hafif İtalyan kumaşıyla tanışıyor.

Daha rahat ortamlar için ise harika bir şekilde kullanılmış ve vintage görünüm veren yıkamalara ve aşındırmalara sahip bir seri yer alıyor. Sedefli tonlarda ağartılmış denim modelleri göze çarpan ayrıntılarıyla bu sezondaki yerini alıyorlar.

SEZONUN GÖZDESİ 'SCARLETT' 21 OPSİYONUYLA SCARLETT SKINNY JEAN

Lee®'nin tescilli ürünü olan Scarlett, yaz boyunca kadınların 'must have' parçaları arasındaki yerini koruyor. Tam anlamıyla bir skinny kesim olan bu model 21 farklı opsiyon seçeneği sunuyor. Scarlett Skinny, standart bele, vücudu bacaklardan dize, hatta bileğe kadar kavrayan dar kesime sahip. Scarlett'in en iddialı parçaları olan kaplamalı denimler bu sezon inci parlaklığını lila, beyaz ve turkuvaz renklerine yansıtıyor. Taşlanmış jeanlerin yanı sıra seride, batik desenlere sahip denimler bu yazın en hip ürünü olmaya aday!

YENİ SCARLETT CROPPED, skinny modelini sezona özel bir yorumla yeniden tasarladı. Standart bele sahip model, belden tam bileğin üzerine kadar gelen bacak boyu sunuyor. Vücudu tamamen kavrayan skinny kesime sahip denimlerin bilek kısmında yer alan fermuarlar modele hoş bir görüntü sağlıyor. Geçtiğimiz sezondan itibaren kadınların vazgeçilmezi olan bilek boy jeanler, yaşı olmayan bir görünüm sağlıyor. Serinin klasik denim görünümü dışında yaz ile uyumlu turuncu, yeşil, sarı, lacivert beyaz renkleri bulunuyor.

SCARLETT MIX, markanın üstün skinny modellerinin eğlenceli kumaş karışımlarıyla üretmesiyle ortaya çıkıyor. Standart bele sahip seri, belden tam bileğin üzerine kadar gelen, vücudu tamamen kavrayan bir yapıya sahip. Ekru bazlı LIGHTWEIGHT COMFORT STRECTH denim ve Colour-blocking efektli, gök mavisi COMFORT STRETCH denim olmak üzere iki farklı özellikte satışa sunuluyor.

YENİ PIXLEY RAHAT, BOL KESİM…

Son yıllarda rahatlığı ve cool görünümüyle kadınların vazgeçilmezi olan boyfriend jeanler, Lee®'nin Pixley modeliyle yeni sezonda da yerini alıyor. Klasik boyfriend modelini revize eden Lee'nin yeni denimi, bol, rahat kesim ağ bölgesl, giderek incelen bacak kesimi ve düşük bel sunuyor. Seride iki farklı ürün seçeneği bulunuyor.

SİLUETLER

Lee® kadını bu yaz üç farklı görünümle öne çıkıyor. Beyaz gömlekler ve denimler, açık renk sırt çantaları, denim gömlekler temiz bir görünümü destekleyen parçalar arasında yer alıyor. Mavi tonları her sezon olduğu gibi bu yazında vazgeçilmezi oluyor. Denim gömlekler degrade görünüme sahip. Jean ceketler, yelekler, şortlar ve pantolonlar yaz görünümünü tamamlıyor. Ton sür ton modası bu yıl Lee®'nin en enerjik görünümünü oluşturuyor. Turuncular, sarılar, maviler, kırmızılar ve lilalar yeni sezonun dikkat çekici renkleri oluyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Kansas Güncel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakmadan Geçme

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title