Haberler

Kuyu Suyu Kullanan Otel Tahliye Edildi, Tatilciler Tepki Gösterdi

Antalya'nın Kemer İlçesi'ndeki 3 yıldızlı Olimpos Beach Hotel, kuyu suyu kullanıldığı gerekçesiyle Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından tahliye edilerek mühürlendi.

Antalya'nın Kemer İlçesi'ndeki 3 yıldızlı Olimpos Beach Hotel, kuyu suyu kullanıldığı gerekçesiyle Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından tahliye edilerek mühürlendi. Otelde kalan 200 tatilci ve turist, başka otellere gönderilirken, balayına gelen çiftler yaşananlara isyan etti.

Kemer Belediyesi tarafından kuyu suyu kullandığı gerekçesiyle uyarılan Olimpos Beach Otel, uyarıların gereğini yerine getirmediği gerekçesiyle dün akşam süresiz mühürlendi. Kemer Kaymakamlığı'nın yazılı onayı doğrultusunda başlatılan işlemler sırasında oteldeki 200 tatilci ve turist oteli tahliye etti. Valizleriyle otelin önünde bekleyen tatilci ve turistler, acentelerinin kendilerine başka bir otel bulması için bekledi. Tatilciler, zabıta ekipleri ve otel görevlilerinin kendilerine açıklama yapmamasına tepki gösterdi.

'BALAYINA GELDİK, REZİL OLDUK'

Otelde kalan tatilciler arasında balayına gelen çiftler de vardı. İstanbul'dan balayı için gelen Ahmet ve Sibel Akın çifti, otele yerleştikleri günden bu yana sıkıntının eksik olmadığını iddia etti. Tatil için 4 ay önceden rezervasyon yaptıklarını belirten Akın çifti, şunları kaydetti:

"Geldiğimizde, önce bizi otele almadılar. Görevliler, 'Öyle bir rezervasyon görünmüyor' dedi. Israrlarımız üzerine ikna oldular. Daha sonra hizmet sıkıntısı yaşadık. Yediğimiz- içtiğimiz ne varsa sağlığımızı bozdu. Hastanelik olduk. Dolaşmak için dışarı çıktığımızda gelen telefonla şoke olduk. Oteli tahliye etmemiz gerektiğini söylediler. Balayımız resmen burnumuzdan geldi."

BALAYI ÇİFTİNE İKİNCİ ŞOK

Hatay'daki düğünlerinin ardından balayına gelen Halil ve Münevver Kayan çifti de otelin tahliye edildiğini öğrendiklerinde şoke olduklarını söyledi. Ramazan Bayramı'nda da Kemer'in Çamyuva Beldesi'ndeki bir otelde kaldıklarını anlatan Halil Kayan, "O zaman da kaldığımız otelden başka bir otele nakledildik. Oteller denetlenmiyor sanırım. Çünkü birçok otel de benzer sıkıntılar yaşandığını görüyoruz ya da duyuyoruz" dedi.

'HİZMET ALAMADIK'

Rus turist Anna Usakova ise "İnternetten rezervasyon yaptırdık. Otelin fotoğraflarını görünce kalmaya karar verdim. Ancak internette belirtilen hiçbir hizmeti alamadık. Umarım gittiğimiz otel de benzer sıkıntılar yaşamayız" diye konuştu.

Tatilci ve turistler daha sonra servis araçlarıyla başka otellere nakledildi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Olimpos Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title