Haberler

Kütüphane Haftası Ziyaretleri

Güncelleme:

İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, Gölcük'te gerçekleşen Kütüphane Haftası kutlamalarının ardından bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Gölcük İlçe Halk Kütüphanesi tarafından Anıtpark meydanında gerçekleşen ve gezici kütüphanenin de yer aldığı programa katılan İl Müdürü Fatih Taşdelen, Gölcük'teki programını Gölcük Bilim Sanat Merkezi ziyaretiyle devam ettirdi.

MİNİ KÜTÜPHANE

Okul Müdürü Osman Altun ile Saraylı Ortaokulu Müdürü Mehmet Hafız Aras'ın eşlik ettiği ziyarette, İl Müdürü Taşdelen kurumun içinde yer alan mini kütüphaneyi dolaşarak bilgi aldı. Burada gerçekleşen ziyaretin ardından Taşdelen, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert'i yerinde ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hisarcık Gölcük Fatih Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title