Haberler

Kutlu Doğum Coşkusu Salona Sığmadı

Güncelleme:

'Sevgili Peygamberimiz Alemlere Rahmet Hz. Muhammet S.A.V. Anma' programına katılanlar İnönü Mahallesi Sosyal Salonuna sığmadı.

Niğde Belediye Başkanlığının katkılarıyla Altınçağ İlim Kültür Ahlak ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen 'Sevgili Peygamberimiz Alemlere Rahmet Hz. Muhammet S.A.V. Anma' programına katılanlar İnönü Mahallesi Sosyal Salonuna sığmadı.

Niğde Belediye Başkanlığı ve Altınçağ İlim Kültür Ahlak ve Yardımlaşma Derneğinin birlikte düzenledikleri programa AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, Altınçağ İlim Kültür Ahlak ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhammet Mustafa Korkmaz'ın yanı sıra diğer STK ve kurum yöneticileri katıldı.

Hz. Kuran'a ve Hz. Muhammet (S.A.V)'e layık olmalıyız

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Tarif edilemeyecek kadar önemli olan bir gece 'Kutlu Doğumu' anmak ve kısmen de olsa yaşamak için birlikteyiz. Dünya için, İslam dini için, önemli bir anma önemli bir gece. Peygamber Efendimiz dünyada Hz. Kuran'ın yaşayan bir örneğiydi. Dolayısı ile Kuran-ı Kerim'e uymak, Peygamber Efendimize uymak bizim üzerimize düşen görevlerdir. Cenab-ı Hakk böyle buyurdu 'Seni yaratmasaydım, alemleri yaratmazdım'. Alemlere Rahmet olarak gönderilen bir Peygamber ve biz de onun ümmetleri olarak ne kadar övünsek az. Hz. Peygamber Efendimize (S.A.V) layık olabilmek için gece gündüz demeden onun yolunu takip etmemiz ve bu takip sonucunda da inşallah hem dünyamızı, hem de ahretimizi kazanmamıza vesile olacaktır" dedi.

Bizi onurlandırdığınız için teşekkür ederiz

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Bundan 3 yıl önceki derneğimizle birlikte Kültür Merkezinde program yapmıştık. Kültür Merkezi 300 kişilik bir salondu. Muhammet hocam bize şu şekilde bir şey söylemişti 'Bu salona biz sığmıyoruz. Daha büyük salonlar istiyoruz' demişti. İnönü Mahallesi Sosyal Tesisini 1500 kişilik bir salon olarak yaptık. Ama görüyorum ki buraya da sığmıyoruz.
Bundan dolayı gönül veren dostlarımızı tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Bu ve buna benzer İslam dini, Müslümanlık adına yapılan tüm programlara Niğde Belediyesi olarak, sponsor olmak, ev sahipliği yapmak, destek vermek bizim hem görevimiz, hem de bizim için bu tür programların yapılıyor olması ve bu tür programlara da destek veriyor olmamız da büyük bir onur. Bu onuru bize yaşattığınız için başta Muhammet hocam olmak üzere tüm gönül veren dostlara teşekkür ediyorum. Kutlu Doğum haftamızın hayırlara vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İnönü Mahallesi Sosyal Tesisinde düzenlenen kutlu doğum programının ardından Kültür Merkezinde NİGEDER (Niğde Gönüllü Eğitimciler Derneği) tarafından düzenlenen Kutlu Doğum programına katılarak yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilere AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir ile birlikte hediyelerini verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Faruk Akdoğan Ak Parti Niğde Güncel Haberler

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Üniversite sınavında yapay zeka yardımıyla kopya! Görevlilerden öğrenciye suçüstü

Üniversite sınavında yapay zeka yardımıyla kopya! Görevlilerden öğrenciye suçüstü

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 10 Haziran altın fiyatları yükseldi mi? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri nasıl öğrenilir? Murat Övüç gelini kim? Murat Övüç gelinine kaç kilo altın taktı? Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 10 HAZİRAN | Baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu?
Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title