Haberler

Kütahyalı Vatandaştan Cumhuriyet Gazetesi'ne Suç Duyurusu

Kütahya’da bir vatandaş, Cumhuriyet Gazetesi’nin yönetici ve köşe yazarları hakkında Cumhuriyet Savcılğı’na suç duyurusunda bulundu.

Kütahya'da bir vatandaş, Cumhuriyet Gazetesi'nin yönetici ve köşe yazarları hakkında Cumhuriyet Savcılğı'na suç duyurusunda bulundu.

Süleyman Zengin isimli vatandaş, Charlie Hebdo isimli derginin dört sayfasını yayımlayan Cumhuriyet Gazetesi ve yazarları hakkında suç duyurusunda bulundu. Süleyman Zengin, "Böylesi kışkırtmaya müsait bir konuda Türkiye'yi karıştırmak için fırsat kollayanlar harekete geçmiş ve bu konudan kendilerine pay çıkarmanın derdine düşmüşlerdir. Bugün baktığımızda Charlie Hebdo'nın kapak fotoğrafına yer vererek alanen kışkırtma, Müslümanların değerlerini hafife alma, toplumun huzur ve barışını dinamitlemeye çalışan Cumhuriyet yazarları Hikmet Çetinkaya ve Ceyda Karan, bu provokatörlüğe soyunmuş görünüyorlar. Cumhuriyet Gazetesi'ni ve yazarlarını şiddetle kınıyor, insanlığın ve Müslümanların ortak değerlerine yapılan saldırıları açık ve net bir Müslüman düşmanlığı, en azından provokatörlük olarak görüyorum.Hiç kimse bu yapılanı basın özgürlüğü olarak anlatamaz ve savunamaz. Basın özgürlüğü toplumun ortak değerlerine karşı savaş açmak, onları hafife almak ve hiçe saymak değildir" diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Gazetesi Charlie Hebdo Kütahya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title