Haberler

Kütahya'da Bayram Coşkusu

Kütahya’da Kurban Bayramı halkla iç içe kutladı.

Kütahya'da Kurban Bayramı halkla iç içe kutladı. Tüm sivil-resmi kurum ve kuruluş temsilcileri ile çok sayıda vatandaş bayramlaşmak için Ulu Cami'de bir araya geldi.

Protokol üyeleri, bayram namazı sonrası vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak, halkın bayramını kutladı.

Geleneksel hale gelen bayramlaşma törenine Kütahya Valisi Ahmet H. Nayir, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Mustafa Şükrü Nazlı ve İshak Gazel ile Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, STK'ların temsilcileri, bazı daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Ahmet H. Nayir, birlik ve beraberlik içerisinde bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Vatandaşları olası kazalara karşı trafik kurallarına uymaları noktasında uyaran Vali Nayir, "Bizler bu bayramlarda birlik ve beraberliğimizi, dostluğumuzu, akrabalığımızı yeniden hatırlayarak, varsa küskünleri barıştırarak bu bayramları hem fert hem de toplum hayatında daha kıymetli hale getirmek için gayret sarf ediyoruz. Kütahya'mızda da mutlu, huzurlu bir hava içerisinde inşallah bu bayramımızı da hep birlikte, birlik ve beraberliğimize katkısıyla idrak etmiş olacağız. Bütün hemşehrilerimize hayırlı bir bayram diliyorum. Bayram sebebiyle memleketlerine giden vatandaşlarımızın da trafik kurallarına uyarak kazasız belasız şekilde evlerine dönmelerini diliyorum" diye konuştu.

Bayramlaşmanın ardından Kütahya Belediyesi tarafından halka simit ve çay ikram edildi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Şükrü Nazlı Kurban Bayramı İshak Gazel Ak Parti Politika Güncel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title