Haberler

Kuşadası'nda freni boşalan kamyon 9 kişiyi yaraladı

Güncelleme:

Kuşadası'nda freni boşalan taş yüklü kamyon, 3 otomobil ve 1 hafif ticari araca çarptıktan sonra bir iş yerine çarparak devrildi. Kazada 9 kişi yaralandı.

AYDIN'ın Kuşadası ilçesinde, yokuş aşağı inerken freni boşalan taş yüklü kamyon, önce seyir halindeki 3 otomobil ve 1 hafif ticari araca, ardından da bir iş yerine çarpıp, devrildi. Kazada 9 kişi yaralandı.

Kaza, saat 14.30 sıralarında Davutlar Mahallesi Ağaçlı Yolu'nda meydana geldi. Kuşadası'ndan Davutlar Mahallesi yönüne giden Bahattin Y.'nin kullandığı bir inşaat şirketine ait taş yüklü 09 BL 449 plakalı kamyonun yokuştan inerken freni boşaldı. İyice hızlanan kamyon, önce önünde giden 3 otomobil ve 1 hafif ticari araca ardından da havuz malzemeleri satan bir iş yerine çarpıp, devrildi. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada, kamyon şoförü Bahattin Y. ile çarptığı araçlarda bulunan Mehmet Yağız E., Selim E., Zehra A., Sinan E., Ayşe E., Ümit Y., Süleyman Ö. ve Rukiye A. yaralandı. Yaralılar Kuşadası Devlet Hastanesi ile Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kuşadası Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title