Haberler

Kürtün'deki Yemek Skandalı'na Valilik ve Kaymakamlık El Koydu

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde taşımalı eğitim yapılan okullara dağıtılan yemeklerde böcek çıkınca Valilik, Kaymakamlık ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü inceleme başlattı.

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde taşımalı eğitim yapılan okullara dağıtılan yemeklerde böcek çıkınca Valilik, Kaymakamlık ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü inceleme başlattı.

Konunun ilçede yayın yapan bir internet sitesinde yayımlanmasının ardından Kaymakam Enver Özderin'i arayarak talimat veren Vali Mayda, iddiaların en kısa zamanda araştırılarak sonuçlandırılmasını istedi.

Vali Mayda, "Geleceğimiz olan çocuklarımızla ilgili bu tür konularda hassasiyetimiz en üst noktadadır. Kaymakam beye gerekli talimatı verdim. İddialar hemen incelenecek ve çocuklarımızın sağlığıyla kimsenin oynamasına müsaade etmeyeceğiz." dedi.

İlçe Kaymakamı Enver Özderin ise konuyla ilgili İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Okullarımızı sürekli gezerek özellikle mutfaklarını teftiş ediyorum. Geçen hafta iki kez farklı okullara gittim ve mutfaklarını da gezdim. Ispanakta çıkan böcek olayı yeni oldu. Ondan da numuneler aldırarak İl Tarım ve Gıda Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Grup Başkanlığı inceleme yapacak. Gereken neyse yapılacak." diye konuştu.

www.kurtun.com adresli internet sitesinde "Birisi Bu Rezilliğe Dur Desin" başlığıyla yer alan haber şu şekilde:

"İlçemizde taşımalı eğitim yapan okullara yemek dağıtımını üstlenen firmanın bariz hataları artık öğrencilerin ve öğretmenlerin canına tak dedirtti. Geçtiğimiz yıl özellikle 2. Dönem haftanın birçok günü farklı isimler altında aynı yemeği (bezelyeli patates) yollayan, içinde et olması gerekirken ya hiç et kullanmayan yada çok az kullanan ve bir gün önceden kalma ekmeği yollayan firmanın bu yılki son hatası affedilir gibi değildi. Geçtiğimiz hafta öğrencilere gelen ıspanak yemeğinin içinde çokça sayıda böcek çıktı. Bu durum hem öğrenci sağlığını tehlikeye atan hem de insani değerler açısından hiç de etik olmayan bir durumdur. Yemek şirketi defalarca ikaz edilmesine rağmen hatalarına devam etmektedir. Bu durumu siz değerli Kürtün halkının bilgisine sunmak istedim." - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gümüşhane Kürtün Politika Güncel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Bakmadan Geçme

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu?
Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title