Haberler

Kürtün Baraj Gölü'ne Sürüklenen İşçi Şayık Toprağa Verildi

Kürtün Baraj Gölü'ne sürüklenen işçinin kaybolması- Cesedi bulunan iş makinesi operatörü Şayık, toprağa verildi Kürtün ilçesinde menfez çalışması sırasında baraj gölüne sürüklenerek kaybolduktan sonra cesedi bulunan Ekrem Şayık, toprağa verildi.

Kürtün Baraj Gölü'ne sürüklenen işçinin kaybolması- Cesedi bulunan iş makinesi operatörü Şayık, toprağa verildi Kürtün ilçesinde menfez çalışması sırasında baraj gölüne sürüklenerek kaybolduktan sonra cesedi bulunan Ekrem Şayık, toprağa verildi.Şayık için Üçtaş köyünde düzenlenen törene, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, AK Parti Gümüşhane milletvekilleri Feramuz Üstün ve Kemalettin Aydın, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Erdal Eren, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, Kürtün Kaymakamı Enver Özderin, Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat, çevre ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.Böbrek rahatsızlığı nedeniyle Kürtün Devlet Hastanesinde 3 saat diyalize girdikten sonra törene katılan baba Teyfik Şayık, güçlükle ayakta durdu. Vali Yavuz ve törene katılanlar, baba Şayık'ı teselli etmeye çalıştı. İl Müftüsü Ercan Aksu'nun, eğitime ara verilen Üçtaş Yatılı Bölge Okulu'nun bahçesinde kıldırdığı namazın ardından Şayık'ın cenazesi, Üçtaş köyündeki aile mezarlığına defnedildi.- OlayKürtün ilçesine bağlı Özkürtün beldesinde, 10 Şubat'ta, Süme deresinde tıkanan menfezin açılması için çalışma başlatılmış, özel bir şirkete ait iş makinesiyle çalışmayı yürüten Ekrem Şayık (27), menfezin açılması sonucu aniden gelen suya kapılmış, Süme deresinin birleştiği Harşit çayında kurulu Kürtün Baraj Gölü'ne sürüklenerek kaybolmuştu.Jandarma Özel Arama ve Kurtarma (JAK), Gümüşhane, Erzurum ve Samsun Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, Rize Emniyet Müdürlüğü Su Altı Arama ve Kurtarma Müdürlüğü ile Trabzon'dan özel bir firmadan katılan 25 kişilik dalgıç ekiplerinin çalışması sonucu Ekrem Şayık'ın cesedi, dün Kürtün Baraj Gölü'nde bulunmuştu. .

Kaynak: AA / Güncel

Feramuz Üstün Gümüşhane Ak Parti Kürtün Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title