Haberler

Kurban Bayramı'na Doğru

Bosna Hersek Üçlü Devlet Başkanlığı Konseyi'nin Boşnak Üyesi İzzetbegoviç ile Bosna Hersek Reis ul Uleması Hüseyin Kavazoviç, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı

Bosna Hersek Üçlü Devlet Başkanlığı Konseyi'nin Boşnak Üyesi Bakir İzzetbegoviç ile Bosna Hersek Reis-ul Uleması Hüseyin Kavazoviç, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

İzzetbegoviç mesajında, Bosna Hersek, Sancak ve tüm diasporadaki Müslümanların Kurban Bayramı'nı kutlayarak, bayramı sevdikleriyle sağlık ve refah içinde geçirmeleri dileğinde bulundu.

İzzetbegoviç şunları kaydetti:

"Bu bayram günlerini sevdiklerinizle, arkadaşlarınızla ve komşularınızla sağlık ve refah içinde geçirmenizi diliyorum. Bu Kurban Bayramı'nda, en çok ihtiyacı olanlara yardım edelim, ailevi ve dostluk ilişkilerimizi, aynı zamanda inancımız güçlendirelim. Daha iyi insan olmak için doğru yolu bulalım ve tüm Bosna Hersekli vatandaşların fırsat eşitliğine sahip olacak bir toplumu inşa edelim. Bayramınız mübarek olsun."

Bosna Hersek Reis-ul Uleması Husein Kavazoviç de yayımladığı mesajda, Bosna Hersek'te, Sırbistan'da, Karadağ'da, Hırvatistan'da, Makedonya'da yaşayan Boşnakların, Boşnak diasporasının ve dünyadaki tüm Müslümanların Kurban Bayramı'nı kutladı.

Sevgiye, kardeşliğe, cömertliğe, merhamete ve başkalarına saygıya vurgu yapan Kavazoviç, "Bildiğimiz dünya inanç temelleri üzerinde inşa edilmiştir. Bu temeller bizden disipline edilmemizi, ruhlarımızı temizlememizi istiyor. Bu mübarek günde yüce Allah'tan tüm kardeşlerimizin bağışlanmasını, halkımız ve vatanımıza iyilik vermesini diliyorum" ifadesini kullandı. - Federation of Bosnia and Herzegovina

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Kavazoviç Kurban Bayramı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title