Haberler

Kristal Türkiye'den 100 Araçlık Konvoy

Gayrimenkul sektörüne getirdiği farkla bakış açısı ile adeta kuralları yeniden yazan Kristal Türkiye, danışman ağını her geçen gün genişletiyor.

Bursa'daki 100. danışmanını bünyesine katan Kristal Türkiye, bu başarısını 100 araçlık konvoy ile Bursa'da gövde gösterisi yaparak kutladı.

Faaliyetlerine başladığı günden bu yana güven olgusunu en önde tutarak önce kazandırmayı, ardından kazanmayı ilke edinen Kristal Türkiye ; sektörde kuralları yeniden yazıyor. Farklı bakış açısı ve yenilikçi yaklaşımlarıyla sektöre değer katmaya devam eden Kristal Türkiye, bünyesine kattığı danışmanlarıyla da büyümesini emin adımlarla sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde 100. danışmanıyla sözleşme imzalayan Kristal Türkiye, bu başarısını düzenlediği organizasyonla kutlayarak Bursa'da büyük ses getirdi. Sözleşmenin imzalanmasının ardından İzmir Yolu'nda 100 araçlık konvoy oluşturan Kristal Türkiye, profesyonelleriyle Bursa'yı turladı.

ÖZDEMİR, 'ENİNE BÜYÜMEK İSTEMİYORUZ'

Çalışma sahalarının her geçen gün genişlediğine dikkat çeken Kristal Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Emrah Özdemir, bununla doğru orantılı olarak da şube ve profesyonel danışman sayılarının sürekli arttığını söyledi.

Sektörde başta Bursa ve Güney Marmara olmak üzere, İç Anadolu ve Ege'de de söz sahibi olduklarını hatırlatan Özdemir, hedeflerinin kısa süre içerisinde şube sayılarını istenen seviyeye getirmek ve daha geniş yelpazede hizmet vermek olduğunun altını çizdi. Her geçen gün büyüyen bir yapıda ilerlediklerini de ifade eden Mustafa Özdemir, bünyeye kattıkları şubelerin sayısından çok niteliğinin kendileri için ön planda olduğunu söyledi. Hedefledikleri büyüme modelinin yatay bir büyümeden çok dikey bir büyüme olduğuna da işaret eden Özdemir, yeni şubeleşmeleri oluştururken ciro, hizmet yeterliliği ve danışman niteliği konularını ön planda tuttuklarını da sözlerini ekledi.

Hâlihazırda konut, lüks konut, ticari, endüstriyel, arsa/arazi gibi gayrimenkuller ile ilgili kaliteli ve güvenilir hizmetin tek adresi konumunda bulunan Kristal Türkiye, Bursa ve Güney Marmara başta olmak üzere Marmara, İç Anadolu ve Ege'de söz sahibi gayrimenkul markası pozisyonunda.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Özdemir Marmara Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title