Haberler

KPSS Operasyonu İçin Düğmeye Basıldı: Çok Sayıda Gözaltı Var

Güncelleme:

KPSS'de usulsüzlük iddialarına ilişkin Ankara merkezli 14 ilde operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında 61 kişi gözaltına alındı.

Kamu Personel Seçme Sınavı'nda ( Kpss ) usulsüzlük iddialarına ilişkin, Ankara merkez olmak üzere 14 ili kapsayan operasyon başlatıldı. 82 kişi hakkında gözaltı kararının bulunduğu, bu kişilerden 62'sinin gözaltına alındığı öğrenildi.

GENİŞ ÇAPLI OPERASYON

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün Organize ve Mali Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri 2010 yılındaki Kpss'de usulsüzlük yapıldığı iddialarına ilişkin, Ankara merkez olmak üzere 14 ili kapsayan operasyon başlattı.

62 KİŞİ GÖZALTINDA

Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğinin talimatıyla 2010 yılında yapılan Kpss'de usulsüzlük, soruların sızdırılması ve kopya iddialarıyla başlatılan soruşturma kapsamında 82 kişi hakkında gözaltı kararının bulunduğu, bu kişilerden 62'sinin gözaltına alındığı, farklı illerde gözaltına alınanların Ankara'ya getirileceği öğrenildi.

İSTANBUL'DA 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

2010'da yapılan Kpss'de usulsüzlük, soruların sızdırılması ve kopya iddialarına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında, İstanbul'da 4 kişi gözaltına alındı. Hastanede doktor kontrolünden geçirilerek İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan yerleşkesine getirilen şüpheliler, işlemlerinin ardından Ankara'ya gönderilecek.

34 ZANLI EMNİYET'TE

Kamu Personel Seçme Sınavı'nda ( Kpss ) usulsüzlük iddialarına ilişkin 14'ten fazla ilde gerçekleştirilen operasyon kapsamında Ankara'da gözaltına alınan 34 zanlı sağlık kontrolünden geçirildi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, 2010 yılındaki KPSS sorularının usulsüz sızdırılması ve kopya iddiaları üzerine Ankara Cumhuriyet Savcısı Yücel Erkman'ın talimatıyla harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize ve Mali Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri, sabah erken saatlerde adresleri önceden belirlenen noktalara eş zamanlı operasyon başlatmıştı.

Gözaltına alınan 34 zanlı, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

BAŞSAVCI HARUN KODALAK: 10 KİŞİ KAÇTI

2010 yılından beri yürütülen KPSS sınav soruşturmasıyla ilgili olarak bu sabah Ankara merkezli başlatılan operasyon ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak Hürriyet'e şu değerlendirmeyi yaptı:

"Gözaltı haberi doğru. Başsavcılığımızın yürüttüğü soruşturma kapsamında toplam 82 kişilik şüpheli gözaltı listesi bulunuyor. Bu liste kapsamında gözaltılar bu sabah başlatıldı. Şu ana kadar Ankara'da toplam 62 gözaltı yapıldı. Listede yer alan şüphelilerden 10 kişinin yurt dışına kaçtığı tespit edildi. Soruşturma devam ediyor. Daha fazla ayrıntı veremem. Şimdilik bu kadar."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ankara Emniyet Müdürlüğü Harun Kodalak KPSS Güncel Haberler

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 10 Haziran altın fiyatları yükseldi mi? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri nasıl öğrenilir? Murat Övüç gelini kim? Murat Övüç gelinine kaç kilo altın taktı? Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 10 HAZİRAN | Baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu?
Öldürdüğü babasının cenazesinde gözyaşı döküp taziyeleri kabul etmiş

Öldürdüğü babasının cenazesinde gözyaşı döküp taziyeleri kabul etmiş

500

Yorumlar (353)

elif:

sınavlardaki bütün hileler akp. ye ait, , şimdi operasyon adı altında kendi pisliklerini delilleri yok edecekler. . sonrada sınavı iptal edip, sadece akepe. lileri işe alacaklar. . ama unuttukları birşey var, , selo gümbür gümbür geliyor. .

38
2
yanıtYanıtla
VatantaşMobil-IOS:

En şeffaf dönem kim ne derse desin Ecevit dönemiydi kpss de...

26
7
yanıtYanıtla
HASAN KANDIRMAZ:

SINAVSIZ ATADIĞINIZ EŞİNİZE DOSTUNUZADA OPERASYON YAPIN.

28
3
yanıtYanıtla
xdfmobilWeb@haberler.com:

Hirsiz vaaaaar.yolsuz vaaaaaaar.gemiler vaaaaaar saraylar vaaaaaar bankalarda milyon dolarlar vaaaaar gel arkadas sende gel.huzur burda.hirsizlarin rahatca yasadigi tek memleket burasi sende geeeeel

24
5
yanıtYanıtla
MALATYALI:

BUNLARIN HEPSİ FETULLAHIN ADAMLARI OLAN PARALELCİLER! İŞLERİ GÜÇLERİ SÜREKLİ ONUN BUNUN HAKKINI YİYEREK KENDİ ADAMLARINI BİR YERLERE YERLEŞTİRMEKTİR! HER SINAV ÖNCESİNDE YA SORULARI ÇALARAK YA DA BİR ŞEKİLDE ELDE ETTİKLERİ SINAV SORULARINI GİZLİ GİZLİ EL ALTINDAN KENDİ YANDAŞLARINA ULAŞTIRARAK RESMEN SINAV MAFYASI OLUŞTURMAKTIR! BİRDE DİNDAR BİR GÖRÜNTÜ ÇİZMEK İÇİN ÇIKIP ALLAHTAN KUR''''ANDAN PEYGAMBERDEN DİNDEN İMANDAN BAHSEDEREK MİLLETİN GÖZÜNÜ BOYARLAR! ALLAHTAN KORKMAZ KULDAN UTANMAZ ADİ NAMUSSUZ HAK GASPÇILARI YILLARDIR İÇİMİZE SIZMIŞ İÇTEN İÇE BİZİ KEMİRİP DURUYORLAR! ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN İNŞALLAH! HAKLARIMIZ SİZE HARAM ZIKKIM OLSUN KANSIZLAR SÜRÜSÜ. . . .

9
19
yanıtYanıtla
kervanm@m.m:

Universiteye sinavsiz coluk cocugunu sokanlardan mi bahsediyorsun len troll

yanıt6
yanıt1
Cafer:

Malatyalı sen mal mısın

yanıt3
yanıt1
yok farkınız:

Ne yani herşeyi sadece cemaat mi yaptı demeye getiriyorsun, Onlar tek başına yapmadılar her şeyi beraber yaptılar, şimdi tek başlarına yapmanın mutluluğunu yaşıyorlar, Artık onların yaptıklarını görecek kimsede kalmadığı için artık ortaya çıkmaz, Zaten adamlar sınava sokmadan yandaşlarını ve akrabalarını yasaları kötü niyetli kullanarak istedikleri yerlere atadıklarını geçen ay CHP başkan yardımcısı Haluk Koç isimleriyle, atandıkları yerleriyle yüzlerce yandaşın nasıl atandığını Kamu oyuna açıklamıştı, Tabii sen duymamışsındır Çünkü size bu haberleri vermezler, O Din iman ticaretini en çok yapa is gene sizlersiniz, Din iman diyerek size her istediklerini yaptırdılar oy adlılar, kısaca tencere dibin kara seninki benden kara, yok birbirinizden farkınız

yanıt2
yanıt2
Huzeyfe:

Ne hakkın geçmiş cemaate de haram olsun diyorsun yandaş koyun

yanıt5
yanıt0
.:

malatyalı çok rezil birisin sen iftiracısın eğerki söylediklerin yalansa öküzün önde gideni olamısın. bildiklerini anlat bu millette bilsin meydan senin. senin dediğin cemaatin actığı yurtdışındaki okulları şuan bu devletin büyükleri kapatmayla meşgul. daha geçen gün yine birinci çıkardılar sende çatlıyorsun anlaşılan. adamlar eğitimde şuan bir numara kabul etsende etmesende. onların başarısı anlaşılan seni baya oymuş

yanıt4
yanıt0
Tüm 353 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title