Haberler

Kozluk'ta 7 Kişiyi Katleden Çoban, İntihar Etti

Güncelleme:

Batman'da Örensu köyünde av tüfeğiyle 7 kişiyi katleden çoban Fevzi Taş, olayın yaşandığı köye girerken köylüler tarafından fark edilince intihar etti.

Batman'ın Kozluk ilçesi Örensu köyünde geçtiğimiz gün av tüfeğiyle 7 kişiyi katleden çoban Fevzi Taş, olayın yaşandığı köye girerken köylüler tarafından fark edilince intihar etti.

NELER YAŞANDI?

Kozluk İlçesi’ne bağlı Örensu Köyü’nde Cumartesi akşamı Saadiye Tunla (62), Leyla Güneş (17), Sultan Efe (18), Bilal Efe (16), Hüseyin Efe (41), Mehmet Tunla (12) ve misafir olarak bulunan Osman Şen (19), köy yakınlarındak Garza Çayı kıyısında hayvan sağarken başlarına pompalı tüfek ve tabancalarla ateş edilerek öldürüldü.

4 KİŞİ ARANIYORDU

Cinayetlerle ilgili olarak, köyde çobanlık yapan Sadrettin Taş ile oğulları Fevzi ve Methi Taş ile Sadri Çakmak’ın aranmasına jandarma tarafından başlandı.

BOĞAZINA SİLAH DAYAYIP İNTİHAR ETTİ

Cinayetlerin numaralı zanlısı olduğu belirtilen Fevzi Taş, iddiaya göre bugün saat 16.30 sıralarında köyde hayvanların bulunduğu bölgeye geldi. Köyde nöbet tutan Tunla ailesinin fertleri, bir kişiyi görence kim olduklarını sordu. Çobanın oğlu olduğunu söyleyen kişi, daha sonra yanında taşıdığı pompalı tüfekle boğazına ateş ederek intihar etti.

"DURUMU HEMEN JANDARMAYA BİLDİRDİK"

Görgü tanıklarından Sinan Tunla, "Köyde hayvanların bulunduğu bölgede nöbet tutuyorduk. 300 metre mesafede bir kişi görünce durumundan şüphelenip kim olduğunu sorduğumda bana ’çobanın oğluyum’ dedi. Ben de yaklaşma seni öldürürüm dedim. Bu sırada tüfeği boğazına dayayıp ateş etti. Olay yerinde öldü. Biz de durumu jandarmaya bildirdik" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osman Şen Batman Kozluk Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (29)

Tahsin Cetin:

ASkere Polise doktoru ögretmeni rahat brakin ama bir birinizi yiyin

30
81
yanıtYanıtla
ali kuşçu:

geri kafalılar hem dünyasını hem de ahiretini kararttır...

34
6
yanıtYanıtla
ceza:

allah yardımcısı olsun öbür tarafda devlette yok korusun 7 kişinin elinden çekeçeği var

33
5
yanıtYanıtla
YORGUN SAVAŞÇI:

HEHE İNTİHAR BİZ KÜRTLERDEN NE YOL NE KASABA OLUR

16
10
yanıtYanıtla
SOSYALCİ KADİR:

tarih tekerrür etmese bir kez ve kürtler ders alsa yaşananlardan.

9
15
yanıtYanıtla
kral:

öbür tarafta başarılar koçum

18
4
yanıtYanıtla
birisi:

kesin infaz edilmiştir

14
7
yanıtYanıtla
MUHAMMED:

ÖBÜR DÜNYADA ALLAHA NE CEVAP VERECEK MERAK EDİYORUM...

18
3
yanıtYanıtla
fuat:

köylüler öldürmüştür. intihar süsü.

17
3
yanıtYanıtla
sivaslı:

intihar yada değil. hak yerini bulmuş. devletinde işine gelir tutupta köylülere neden vurdun demez.

18
1
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title