Haberler

Köyde Yangın: 7 Ev ve 1 Ahır Yandı

Karabük'ün Eskipazar İlçesi'ne bağlı Bulduk Köyü'nde, muhtarın evinde çıkan yangın, diğer evlere de sıçradı.

Karabük'ün Eskipazar İlçesi'ne bağlı Bulduk Köyü'nde, muhtarın evinde çıkan yangın, diğer evlere de sıçradı. Yangında 7 ahşap ev ve 1 ahır yandı.

Saat 04.30 sıralarında, Bulduk Köyü'nde muhtar Ali İhsan Sarıkaya'nın evinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyürken, yanında bulunan evlere de sıçradı. Yangına Karabük, Eskipazar, Bolu'nun Gerede, Çankırı'nın Çerkeş belediyeleri itfaiye ekipleri, Karabük Orman İşletme Müdürlüğü arazözleri ile İl Afet Acil Durum Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. Yaklaşık 4 saat sonra söndürülen yangında Ali İhsan Sarıkaya, Kemal Sarıkaya, Ali Akça, Metin Sarıkaya, Niyazi Karababa, Cemal Dağcı ve Mustafa Sarıkaya'ya ait 7 ev ve 1 ahır tamamen yandı. Yanan elektrik direkleri tehlike durum ortaya çıkardığı için görevliler tarafından yıkıldı.

ÖNCE PREFABRİK SONRA KALICI KONUT

Köye gelen Karabük Valisi İzzettin Küçük ve Ak Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin incelemerlede bulundu. Vali İzzettin Küçük, "Saat 04.30 sıralarında muhtarın evinde yangın çıkıyor. Bitişik ve ahşap olan evlere sıçrayarak büyüyor. Karabük'ten ve çevre ilçelerimizden itfaiye ekipleri gelerek yangına müdahale ediyor. Rüzgar ve evlerin bitişik olması yangına müdaheleyi zorlaştırmış. 7 ev yandı. Tek teselimiz hiçbir can kaybının ve hayvan telefinin olmaması. Evsiz kalan vatandaşlarımızın ev ihtiyacını ilk önce prefabrik konutlarla sonra da kalıcı konutlarla çözülecektir. Gıda ihtiyacı içinde harekete geçilmiştir. Her gün 100 kişiye sıcak yemek verilecektir" dedi. - Karabük

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskipazar Sarıkaya Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title