Haberler

Kovid-19 aşılama oranı en düşük il Şanlıurfa'da aşı olana 1000 TL'lik hediye çeki

Güncelleme:

Türkiye'nin en düşük Kovid-19 aşısı yapılan ili konumundaki Şanlıurfa'da, aşılama oranını artırma çalışmaları kapsamında Birecik Kaymakamlığı çekilişle biner liralık hediye çeki kampanyası başlattı.

Birecik Kaymakamı Kadir Duman, yazılı açıklamasında, kaymakamlık öncülüğünde ilçedeki hayırseverlerin de destekleriyle aşıya katılımı artırmaya çalıştıklarını belirtti.

18 KİŞİ SEÇİLECEK

Bu kapsamda 15 günde bir aşı olanlar arasında yapılacak çekilişle hediyeler dağıtılacağını, ilk hediyenin de çekilişle belirlenecek 18 kişiye bin liralık hediye çeki olacağını duyuran Duman, "Dün ilçemizdeki son 1 yılın en yüksek günlük vaka sayısı yaşandı. Lütfen aşımızı olalım, maskemizi takalım, mesafemizi koruyalım. Hayırseverlerimizin de katkılarıyla ilçemizde aşı olanlar arasından yapılan çekilişle toplam 18 kişiye 1000 TL hediye çeki verildi." ifadelerini kullanıldı.

EN AZ AŞI YAPILAN İLLERDEN BİRİ

Bu arada Birecik ilçesinin kentteki aşılanma oranı en yüksek olan ikinci ilçe olduğu belirtildi. Şanlıurfa ise Türkiye'nin aşı haritasında 945.161 doz ile en az aşı yapılan illerinden birisi konumunda.

EN ÇOK ARTIŞIN GÖRÜLDÜĞÜ 5 İL

Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı son verilere göre son bir haftada vaka sayısı en çok artan illerimiz Batman, Bayburt, Aksaray, Gümüşhane ve Ardahan oldu.

Kaynak: AA / Güncel

Şanlıurfa Türkiye Birecik Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
500

Yorumlar (10)

Uğur Duran:

duyduğum en saçma karar... 1000 lira vereceğine kes sigortasını, kes emekli maaşını bak nasıl tıpış tıpış gelip oluyorlar aşılarını..!! Hem masrafsız, hem kesin çözüm.

22
32
yanıtYanıtla
Yusuf Ayan:

Afganistanda yaşıyorsun sen galiba ?

yanıt5
yanıt3
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

UĞUR DURAN Sonuna kadar size katılıyorum Ödül değil Ceza vereceksin.

yanıt3
yanıt7
Uğur Duran:

Yusuf Yusuf... Türkiyede yaşıyorum ve aşı olmayana iflit oluyorum...

yanıt2
yanıt1
Adalet :

Çocuk ları okula göndermek için para isterler biz çocuklarımızı kayıt yaptırırken okul bizden para ister şimdi de aşı olmak için para verirler zaten oradaki halkın yüzde 90nı kaçak elektrik kullandığı için onların parasını da bizden tahsil ederler ne güzel dünya vaybee hayat onlara güzel

26
6
yanıtYanıtla
Fatma :

Merak etmeyin bin tl ye tenezzül etmeyiz.Urfada öyle mahalleler var ki akşam elektrik yok eski usul aydınlatma araçları kullanırlar tarımsal üretim yapmak için şu ve elektrik sıkıntısı var .Ne demişler insanın adı çıkacağına gözü çıksın medyanın diline düşmek başka şeye benzemez

yanıt6
yanıt13
Fakır:

urfada tüm elektrikler kaçak, suya para verirlermi bilemem herşey bedava, üstüne birde hediye çekin verin.

17
6
yanıtYanıtla
Nahit Büyükdağ:

aşıyı baştan paralı yapsaydınız sonrada fiyatında düzenleme olacak iki katına çıkacak fiyatı deseydiniz millet hastaneleri yıkardı abartmıyorum gerçekten yıkardı.... bizim milletin önceliği para olay bu kadar basit

5
2
yanıtYanıtla
Bergamot Bodrum:

Bence böyle kampanyalar çok saçma. Aşı vurdurur vurdurmaz can onun canı.

2
0
yanıtYanıtla
Hakan Demir:

Kendi varandasımız oldumu ketkisi olmayan bile kesiyor maası. Afganlısı suriylelisi ne olacak.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title