Haberler

Koruma polisine çanta taşıtması ve şemsiye tutturmasıyla eleştirilen Bakan Ersoy'un eşi Pervin Ersoy sessizliğini bozdu

Güncelleme:

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'un yanındaki kadın polise şemsiye tutturup çantasını taşıtması sosyal medyada tepki çekti. Pervin Ersoy, yapılan eleştirilere yanıt vererek, "Aslı bilinmeden yazılanlar gerçekten rahatsız edici boyutta... 3 yıldır birebir yanımda olan, çok sevdiğim, kardeşim gibi gördüğüm, gülüp dertleştiğim Ayşe Hanım'ın polis sıfatına dayanarak bana yapılan eleştiriler ve hakaretler gerçekten akıl alır gibi değil" dedi.

"Her şehri ünlüsüyle geziyoruz" sloganıyla kurulan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un başında olduğu "Rotahane" organizasyonu çerçevesinde Kahramanmaraş ziyareti yapıldı. Pervin Ersoy'un paylaştığı bir fotoğraf, sosyal medyada tepki çekti.

"AKIL ALIR GİBİ DEĞİL"

Koruma polisine çanta taşıtması ve şemsiye tutturmasıyla ilgili eleştirilen Pervin Ersoy, Instagram'dan yaptığı açıklamada, "Son 2 gündür gördüklerim ve okuduklarım, durumun aslı bilinmeden yazılanlar gerçekten rahatsız edici boyutta... 3 yıldır birebir yanımda olan, çok sevdiğim, kardeşim gibi gördüğüm, gülüp dertleştiğim Ayşe Hanım'ın polis sıfatına dayanarak bana yapılan eleştiriler ve hakaretler gerçekten akıl alır gibi değil..." dedi.

Koruma polisine çanta taşıtması ve şemsiye tutturmasıyla eleştirilen Bakan Ersoy'un eşi Pervin Ersoy sessizliğini bozdu

"AYŞE HANIM BENİM KARDEŞİM GİBİ"

Pervin Ersoy açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Ben kimseye, eleştirilerinize konu olan şekilde bir davranışta bulunacak bir insan değilim. Konunun şerefli Türk polisi üzerinden yürütülerek çarpıtılması ve sahte hesaplar üzerinden özellikle kasti olarak yapılan yorumlar hiç hoş değil. 'Polisimize şemsiye taşıttı, çanta taşıttı' gibi provokasyonlu cümlelerle hiç bir yere varamayacaksınız; çünkü biz o değiliz. Ayşe Hanım benim kardeşim gibi, en yakın arkadaşım gibidir. Sağanak yağmurda kendisine ve bana tuttuğu şemsiyenin sizi bu kadar rahatsız edeceğini inanın bizde hesaplayamadık.

"HAYRETLER İÇİNDE İZLİYORUZ"

Yaratılmaya çalışılan suni gündemde sadece samimiyetsizlik ve haksızlık görüyorum. 2 gündür bu konu hakkında söylenenleri ve yazılanları Ayşe Hanım da ben de hayretler içinde izliyoruz. Umarım farklı ve önemli gündemleri daha çok konuşup gerçekten fayda yaratırsınız."

Koruma polisine çanta taşıtması ve şemsiye tutturmasıyla eleştirilen Bakan Ersoy'un eşi Pervin Ersoy sessizliğini bozdu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kültür Ve Turizm Bakanlığı Kültür ve Turizm Bakanı Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (42)

Doğuş:

Madem kardeşin sen şemsiye tut.

263
6
yanıtYanıtla
Leonidas:

Senin neden koruma polisine ihtiyacın var ki? Sen kimsin?

226
7
yanıtYanıtla
Ömer AKKAYA :

kırk yıllık dostunuzda olsa hammallık yapması çok kötü,pişkinlikle cevap verilmesi de daha da vahim.

208
4
yanıtYanıtla
Es ruzgar:

Dünyada böyle devletin polisine şemsiye tutturmazlar bizim ülke buyuzden bir Almanya Japonya olamıyor maalesf

192
4
yanıtYanıtla
Korta:

Japonyada insan onur ve gururu çok önenli, hatası olan siyasetçiler halklarının önünde diz çöküyor, bizdeki siyasetçiler hatalarının bedelini yine halka ödetiyor :)

yanıt107
yanıt5
Hamit Gündoğdu:

Kafama takıldı ve soruyorum. Polis teşkilatına memur alımlarında iyi çanta taşıyan, şemsiye tutan, sıcak havalarda yelpaze sallayan, standartlara uygun azami 25 kg. Yük taşıyan elemanlar alinacak diye!?

168
6
yanıtYanıtla
Nesrin Çakıroğlu:

Eee yani senin arkadaşın olunca çanta ve şemsiye mi taşıttırıyorsun kadın polis görevimden olurum diye taşımış başka bi açıklaması yok bakanın eşi olmasan taşırmıydı sormak lazım

166
4
yanıtYanıtla
Abdullah Duman:

Bakan karısı olmadan bu şekil çanta taşıtıyormusunuz arkadaş kardeşim dediklerinize gerçekten utanıyorum benim ülkemin cefasını ceken polis asker kardeşlerim sizin hizmetçiniz değil neyin kibir ve egosu bu rabbim hidayet versin

164
4
yanıtYanıtla
Boray Borton:

Zeytin yağı misali...

155
4
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

iyi de be kadın insan arkadaşına çantasını taşıttırıp çantasını tutturur mu?? Ya sus ya da çık insan gibi özür dile "bir anlık dalgınlığıma geldi " falan de

147
11
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title