Haberler

Korku Dolu Gözlerle Kurtarılmayı Bekledi

Güncelleme:

Gümüşhane'de Harşit Çayı'na düşen otomobildeki sürücünün kurtarılma anı kameralara böyle yansıdı.

Gümüşhane'de meydana gelen trafik kazasında bir otomobil Harşit Çayı'na uçtu. Kendi imkanıyla aracından çıkan sürücü, aracının üzerinde kurtarılmayı bekledi.

Kaza, saat 15.40 sıralarında Bağlarbaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Bağlarbaşı'dan Gümüşhane istikametine giden Ali Canan (53) yönetimindeki 29 AD 615 plakalı otomobil, bölünmüş yol bitiminde karşı şeride dönmek isterken arkadan gelen Gümüşhane Bayburt Bölge Barosu Başkanı Avukat İsmail Taştan'ın sürdüğü 29 AE 199 plakalı cipin çarpmasıyla yol kenarındaki bariyerleri yıkarak Harşit Çayı'na uçtu.

Son günlerde yağan yağmurla birlikte debisi artan Harşit Çayı7nda aracıyla 15 metre sürüklenen Canan, bir süre sonra aracın kırılan ön camından çıktı. Kafasından aldığı darbe nedeniyle hafif kanaması bulunan Canan, yarım saat kurtarılmayı bekledi.

Yoldan sarkıtılan merdivenle kurtarılmak istenen Canan, daha sonra çayın karşısında konuşlanan İtfaiye'nin bomu ile kurtarılmayı bekledi. İtfaiye'nin, çaydan karşıya geçerek kavakların arasından dalları kırarak bomu uzatmasına rağmen bom, yaralıya ulaşmadı. Canan, kurulan merdiven ve halat yardımı ile ekipler tarafından 4 metrelik şarampolden yukarı çekildi ve ambulansla kaldırıldığı Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayı anlatan Baro Başkanı Taştan, cezaevinden geldiği sırada otomobil sürücüsünün birden önüne kırdığını ve kendisinin de duramayarak çarptığını söyledi.

Kazanın ardından Gümüşhane Erzurum karayolunda trafik akışı bir süre tek şeritten sağlanırken araçların kenara çekilmesi ve yaralının çıkarılmasının ardından yol, tekrar ulaşıma açıldı.

Öte yandan kazada yaralanan Ali Canan'ın, Gümüşhane Üniversitesi'nin kampüsünün de bulunduğu Bağlarbaşı Mahallesi'nde bakkal işlettiği öğrenildi. Üniversite öğrencilerinin sıklıkla kullandığı bir yolda meydana gelen kaza sırasında kaldırımda öğrenci olmaması, olası bir faciayı önledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsmail Taştan Bağlarbaşı Bayburt Politika Güncel Haberler

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

Ayhan Bora Kaplan: Bir tanem sözü yanlışlıkla ağzımdan çıktı

Ayhan Bora Kaplan: Bir tanem sözü yanlışlıkla ağzımdan çıktı

Bakan Şimşek: Vergi kaçakçılarını ihbar edenlere ikramiye

Bakan Şimşek: Vergi kaçakçılarını ihbar edenlere ikramiye

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title