Haberler

Kordon'da Çifte Evlilik Teklifi

Çanakkale'de iki genç, kız arkadaşlarına kordon boyunda pankart açarak evlenme teklif etti.

Çanakkale'de iki genç, kız arkadaşlarına kordon boyunda pankart açarak evlenme teklif etti. Kısa süreli şaşkınlığı üzerlerinden atan genç kızlar, erkek arkadaşlarını teklifine 'Evet' yanıtını verince şampanyalar patladı.

Çanakkale'de şef garson Zafer Çalışkan (25) ile uzman çavuş Serhat Doğan (28), kız arkadaşları için ilginç bir sürpriz evlilik teklifi hazırladı. Zafer Çalışkan, sekreter kız arkadaşı 23 yaşındaki Melek Yılmaz'ı, Serhat Doğan da çalışmayan kız arkadaşı 28 yaşındaki Fatma Dursun'u yanına alarak kordon boyunda yürüyüşe çıkardı. Önceden planlandığı gibi Çalışkan ve Doğan'ın arkadaşları kordon boyunda evlilik tekliflerinin yazılı olduğu iki pankart açarak kendilerini beklemeye başladı.

Zafer Çalışkan ve kız arkadaşı Melek Yılmaz ile Serhat Doğan ve kız arkadaşı Fatma Dursun, kordon yürüyüşü sonunda çay bahçelerinin bulunduğu yere ulaştıklarında sürpriz evlilik organizasyonu başladı. Arkadaşları, 'Cennet kokulum benimle evlenir misin?' ve 'Meleğim benimle evlenir misin?' yazılı iki pankart açtı. İki genç bu sırada kız arkadaşlarının önünde diz çöküp, yüzük kutularını açarak evlilik tekliflerini yaptı.

Büyük bir şaşkınlık yaşayan Fatma Dursun ile Melek Yılmaz, erkek arkadaşlarına sarılarak evlilik tekliflerine 'Evet' dedi. Bunun üzerine şampanyalar patlatıldı. Uzman Çavuş Serhat Doğan'ın evlenme teklif ettiği Fatma Dursun, "Çok heyecanlıyım. Duygularımı tarif edemiyorum" dedi. Serhat Doğan da "Seven yapar" yanıtını verdi.

Zafer Çalışkan'ın evlilik teklif ettiği Melek Yılmaz "Çok mutluyum. Aşkımdan böyle bir teklif bekliyordum" dedi. Zafer Çalışkan da, değişik bir evlilik teklifi yapmak için böyle bir organizasyon düşündüklerini ve çok mutlu olduğunu ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title