Haberler

Konya Vatandaşlıktan Çıkartılan Fetö Sanıklarının Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Vatandaşlıktan çıkartılan FETÖ sanıklarının yeni görüntüleri ortaya çıktıKONYA'da 2014 yılında açılan Fethullahçı Terör ÖrgütüParalel Devlet Yapılanması (FETÖPDY) davası kapsamında yurt dışına kaçtıkları için 'Gri listede' aranan teröristler arasında bulunan Ali Akın ve İbrahim Karadayı ile...

Vatandaşlıktan çıkartılan FETÖ sanıklarının yeni görüntüleri ortaya çıktı

KONYA'da 2014 yılında açılan Fethullahçı Terör ÖrgütüParalel Devlet Yapılanması (FETÖPDY) davası kapsamında yurt dışına kaçtıkları için 'Gri listede' aranan teröristler arasında bulunan Ali Akın ve İbrahim Karadayı ile ilgili görüntüler ortaya çıktı. Türk vatandaşlığından çıkartılan FETÖ sanıklarının, teknede eğlendiği görüntülerinin Mısır'ın Nil Nehri'nde çekildiği sanılıyor.

Okyanus Şirketler Grubu'na 2008 yılında yapılan operasyonun kumpas olduğunun öne sürülmesi ardından 2014 yılında FETÖPDY'ye yönelik soruşturma başlattıldı. Soruşturma kapsamında örgütün mütevelli heyetinde olduğu ve çok sayıda işadamından himmet topladığı iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkan işadamları İbrahim Karadayı, Ali Akın ve Soner Cesur, yurt dışına kaçmıştı. Bunun üzerine 300 bin lira ödülle aranan 'Gri' terörist listesinde isimleri yer alan 3 şüpheli Türk vatandaşlığından da çıkartıldı. 3 sanığa ait görüntüler ortaya çıktı. Ne zaman çekildiği belirli olmayan görüntülerde İbrahim Karadayı ve Ali Akın'ın, bir teknede eğlendiği görülüyor. Görüntüerin Mısır'ın Nil Nehri'nde çekildiği değerlendirildi. Görüntüyü Soner Cesur'un kaydettiği ileri sürüldü. Şüphelilerin örgüt adına Konya'da yılda 700 milyon lira, örgüte himmet parası topladığı iddia edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nil Nehri Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title