Haberler

Konukların Tartışması Ahmet Hakan'a Stüdyoyu Terk Ettirecekti

Güncelleme:

Koray Çalışkan ile kamuoyu araştırmacısı Adil Gür arasında çıkan özür kavgası, Ahmet Hakan'ı çileden çıkardı. Hakan "Devam ederseniz programı ben terk edeceğim." dedi.

Koray Çalışkan ile Adil Gür'ün anket tartışması, Ahmet Hakan'ı çileden çıkardı. Koray Çalışkan, cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi yayınladığı anketlerde Adil Gür'ün yanılma payının çok yüksek olduğunu söyleyerek, Türk kamuoyundan özür dilemesi gerektiğini iddia etti.

Farklılığın, katılım oranların kaynaklandığı söyleyen Gün'ün sözlerine Çalışkan, bir kez daha itiraz edince tansiyon yükseldi. İkili arasındaki tartışma uzayınca Ahmet Hakan, stüdyoyu terkedeceğini söyledi.

SEÇİM MASAYA YATIRILDI

Ahmet Hakan'ın hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge'de bu hafta başkanlık sistemi ile Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimleri tartışıldı.

HDP SEÇİM BARAJINI GEÇER Mİ?

Koray Çalışkan, HDP'nin mevcut performansta seçim barajını aşmasının güç olduğunu söylerken araştırmacı Adil Gür ise partinin barajı aşabilecek güçte olduğunu iddia etti.

İKİLİ ARASINDAKİ ANKET TARTIŞMASI

HDP'nin oy oranlarındaki tartışma, cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi yapılan kamuoyu araştırmalarını gündeme getirdi. Koray Çalışkan, Adil Gür'ün sahip olduğu araştırma şirketinin cumhurbaşkanlığı seçimlerinde büyük hata yaptığını söyleyerek, Türkiye'den özür dilenmesi gerektiğini iddia etti. Çalışkan'ın bu sözlerine Adil Gür itiraz edince sütüdyoda gerginlik yaşandı.

CUMHURBAŞKANLIĞI ANKET SONUÇLARI

Adil Gür'ün araştırama şirketi A&G, 10 Ağustos 2014 cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi anket sonuçlarında Erdoğan'ın %55.1, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun % 33.3, Selahattin Demirtaş'ın % 11.6 oy alacağını iddia etmişti.

Seçimlerde Erdoğan % 51.79, Ekmeleddin İhsanoğlu % 38.44, Selahattin Demirtaş % 9.76 oy almıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu Selahattin Demirtaş Ahmet Hakan Coşkun Koray Çalışkan Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı?
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500

Yorumlar (16)

ASİL:

ADİL GÜR TAM BİR YALAKASIN. . !

15
6
yanıtYanıtla
Emekli hacıMobil-IOS:

Sahte oylarla herkes seçilir hırsızlar

17
2
yanıtYanıtla
.:

BU KORAY ÇALIŞKAN KADAR KONUŞMA ADABINDAN UZAK, SAYGISIZ, LAF ŞİRRETLİĞİ YAPAN BİR TİP OLAMAZ! ADAM RTE İÇİN ''YÜZDE 36 OYLA CB OLDU, TOPLAM SEÇMEN ORANINA BAKARIM BEN. HİÇ TANINMYAN İHSANOĞU YÜZDE 38 ALDI, SANDIĞA GİDEN ORANINA GÖRE'' DEDİ! LAN BU ADAM RESMEN İNSANLARI APTAL YERİNE KOYACAĞIM DERKEN KENDİ APTALIN EN TEPE MERTEBESİNDE! BU ŞİRRETLİKLE TARTIŞMA OLMAZ!

4
11
yanıtYanıtla
Efkan Elbasan:

Muhalefetin Koray Çalışkan gibiler akademisyen sözcüleri oldukça Ak Parti en az 20 sene daha iktidardan inmez. Çünkü bunlar milleti kör, alemi sersem sanmakta hala ısrar ediyorlar.

4
11
yanıtYanıtla
doğrusu bu:

chp li koray çalışkan denen kıla gıcık oluyorum, benim gibi milyonlar kıl oluyorsa chp nasıl iktidar olacak. uzaydan oy gelmeyeceğne göre chp insan olmasada insan taklidi yapabilen birilerini televizyona çıkarmaları gerekir.

3
10
yanıtYanıtla
DiLESEMMi,,,,:

Ahmet hakan, öldügünde ona rahmet dilesem, , acaba günaha girermiyim, , , ?

3
10
yanıtYanıtla
yaşar:

ÇALIN OYLARI AKP SONRADA BARAJ TABİ TABİ

9
2
yanıtYanıtla
SİNAN:

NTV YE ÇIKAN YORUMCULARA DİKKAT EDİN ARKADAŞLAR BU ADİL GÜR SÜREKLİ ORADA. .

10
0
yanıtYanıtla
nuriMobil-ANDROID:

valla doğru. hatta başka gezegene gitsin

5
4
yanıtYanıtla
journalist-press Mobil-IOS:

benim dunya da en son oy verecegim parti chp.dir biz turkiyeliler ne cektik ise kemalist chp.de bu parti demokrasiyi hic begenmemis on icin ver yok ataturkcuyuz bu soyliyen bir alevi baskan chp.alevlerin sorunlarida en buyuk engeldir alevi kardeslerim iyi dususunler bizim inanci hakkimizi cumhuriyen beri ne engeldi konusuyoruz engel ataturkculerdir

4
5
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title