Haberler

Komünist Başkan Fatih Mehmet Maçoğlu, "HDP ile İttifak Yapacak" İddialarına Noktayı Koydu: Bilgim Yok

Güncelleme:

Komünist Başkan Fatih Mehmet Maçoğlu, "HDP ile ittifak yapacak" iddialarını yalanladı. Maçoğlu, bahsi geçen habere dair bilgisinin olmadığını ve haber yapılmadan önce kendisiyle görüşülmediğini ifade etti.

Sosyalist Meclisler Federasyonu'ndan (SMF) Tunceli Belediye Başkan adayı olan Ovacık Belediye Fatih Mehmet Maçoğlu, "İttifak için HDP'lilerle görüşüyor" iddiasını yalandı. Maçoğlu, "HDP ile ittifak görüşmeleri SMF tarafından yürütülüp nihayetlendirildi" dedi.

Ovacık Belediye Başkanı olan ve Tunceli Belediye Başkanlığı'na adaylığı açıklanan Fatih Mehmet Maçoğlu'nun HDP ile ittifak görüşmeleri yaptığı yönündeki iddiaları basında yer almıştı.

GÖRÜŞMELER OLUMLU SONUÇLANMADI

Hem SMF hem de Fatih Mehmet Maçoğlu, iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade eden açıklamalarda bulundu. Gazete Patika'ya açıklama yapan SMF Sözcüsü, HDP ile SMF arasında daha önce bir dizi görüşmenin yapıldığını ancak bu görüşmelerin olumlu sonuçlanmadığını ifade etti.

Komünist Başkan'dan İttifak Açıklaması: Bilgim Yok

İKİ PARTİ DE ADAYIYLA SEÇİME GİRECEK

Sözcü, görüşmeler sonucunda iki kurumun ayrı olarak seçime gireceği noktasında bir sonucun ortaya çıktığını belirtti.

MAÇOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Öte yandan Fatih Mehmet Maçoğlu da iddiayı yalanlarken HDP ile ittifak görüşmelerinin SMF tarafından yürütülüp nihayetlendirildiğini, kendisinin bahsi geçen habere dair bir bilgisinin olmadığını ve haber yapılmadan önce kendisiyle görüşülmediğini ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Tunceli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title