Haberler

Kocasıyla ilgili iddiaların ardından Hande Fırat'tan dikkat çeken tweet: En fazla ben ölürüm ama siz de yaşayamazsınız

Güncelleme:

Ukraynalı bir iş insanını 5 milyon dolar dolandıranlar arasında eşi Murat Özvardar'ın da adı geçen gazeteci Hande Fırat, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Fırat yazıp sildiği twitter mesajında "Şöyle yapalım FETÖ'cüler hak yolcular vb. gelin bakalım en fazla ben ölürüm ama siz de yaşayamazsınız" dedi.

Ukraynalı bir iş insanını silah, miğfer ve çelik yelek alımı için anlaştığı Türk iş insanları tarafından 5 milyon dolar dolandırıldığı iddia edildi. Konuyla ilgili dava dosyasında gazeteci Hande Fırat'ın eşi Murat Özvardar'ın da adı geçti.

SORUŞTURMA SÜRERKEN DİKKAT ÇEKEN TWEET

Murat Özvardar ile ilgili soruşturma devam ederken Hande Fırat'tan davanın sızdırılmasına tepki geldi. Fırat, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

"EN FAZLA BEN ÖLÜRÜM AMA SİZ DE YAŞAYAMAZSINIZ"

Hande Fırat yazıp sildiği twitter mesajında "Şöyle yapalım FETÖ'cüler hak yolcular vb. gelin bakalım en fazla ben ölürüm ama siz de yaşayamazsınız "dedi.

AHMET ŞIK YORUM YAPTI

Türkiye İşçi Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, Hande Fırat'tın paylaşımına yorum yaptı. Şık "Gazeteci iseniz tehdit etmek, aba altından sopa göstermek, "Bildiklerimi anlatırsam zor durumda kalırsınız" şantajı yerine bildiklerinizi anlatmanız gerekmez mi?"

İşte Fırat'ın o tweeti:

Kocasıyla ilgili iddiaların ardından kendisini tutamayan Hande Fırat'tan dikkat çeken tweet: FETÖ'cüler, hak yolcular gelin bakalım

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hande Fırat Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500

Yorumlar (1)

Turgay Söyler:

sen de anlat Ahmet ŞIK mevzu ortaya çıksın

13
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title