Haberler

Kocasını Öldüren Çilem, 2.5 Yaşındaki Kızı İçin Tahliyesini İstedi

Güncelleme:

Adana'da kendisini fuhuşa sürüklemek istediğini öne sürdüğü eşi 33 yaşındaki Hasan Karabulut'u öldüren Çilem Karabulut 2,5 yaşındaki kızı için tahliyesini istedi mahkeme kabul etmedi.

Adana'da kendisini fuhuşa sürüklemek istediğini öne sürdüğü eşi 33 yaşındaki Hasan Karabulut'u tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Çilem Karabulut'un ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi. Çilem Karabulut, 2.5 yaşındaki kızının kendine ihtiyacı olduğunu belirterek tahliyesini istedi, ancak mahkeme kabul etmedi.

İddiaya göre 1 çocuk annesi Çilem Karabulut, 2013 yılında evlendiği Hasan Karabulut'tan sürekli şiddet görmeye başladı. Çilem Karabulut, boşanmak için mahkemeye başvurdu ancak aile büyüklerinin araya girmesi ve eşinin 'Aileni öldürürüm' tehditleri nedeniyle davasından vazgeçti. Geçen yıl 8 Temmuz'da Yeşilyurt Mahallesi'ndeki evine giden Hasan Karabulut, belindeki silahını yastığın altına koyarak eşine iddiaya göre, " Antalya'ya gidiyoruz. 3 kadınla birlikte fuhuş yapıp bana para getireceksiniz. Adana ile ilişkilerini bitir" dedi. Çilem Karabulut'un tepkisi üzerine de, "Ne diyorsam onu yapacaksın lafımı ikiletme" diyerek eşini saçlarından tutup sürüklemeye başladı. Bu sırada çift yatağın üzerine düşerken Çilem Karabulut, yastık altındaki tabancayı alarak eşine ateş etti. Hasan Karabulut olay yerinde ölürken Çilem Karabulut, tutuklandı.

'AZRAİLİ BEKLEYEN ÖLÜ GİBİYDİM'

Yakın akrabayı öldürme suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle 10'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Çilem Karabulut ilk duruşmada evliliği boyunca eşinden sürekli şiddet gördüğünü anlatarak savunmasında şunları söyledi:

"Hasan'dan çok korkuyordum. Çete liderliğinden arandığını duyunca polisle işbirliği yapıp, ondan kurtulmak istedim. Polise gidip her şeyi anlattım. Azrail'i bekleyen ölü gibiydim. Kendisini polise ihbar ettiğimi öğrendiğini düşünüp, canımı ne zaman alacağını bekliyordum. Eve geldiğinde 'seninle konuşacaklarım var' dedi. Yatak odasına girip soyundu, silahını da yastığın altına koydu. Kapıyı kilitledi ve önüme bir valiz attı. Antalya'ya gideceğimizi söyledi. Karşı gelince de saçımdan tutup, üzerime çıktı. Boğuşurken yana düşünce, silahını aldım ve ateş ettim."

Mehmet Emin Karabulut ve annesi Hatun Karabulut ise oğlunun gelinin ailesinin planıyla öldürüldüğünü ileri sürdü.


TAHLİYE TALEPLERİ REDDEDİLDİ

Davanın bugün görülen 2'nci celsesinde sanık avukatları, eyleminin meşru müdafaa sınırlarında kaldığını belirterek yaşanan benzer olaylarda mahkemelerin verdiği emsal kararları mahkeme heyetine sunarak Çilem Karabulut'un tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmesini istedi.

Bazı müşteki avukatları ise Çilem Karabulut'un avukatlarının basın açıklamaları yaparak mahkeme heyeti üzerinde kamuoyu baskısı kurmak istediklerini söyleyerek tepki gösterdi. Çilem Karabulut ise 2.5 yaşındaki kızının kendisine ihtiyacı olduğunu belirterek, "9 aydır tutukluyum, içinde bulunduğum zor durum yüzünden bunlar oldu. Kasıtlı olarak öldürmedim. Tahliyemi istiyorum" dedi. Mahkeme heyeti, Çilem'in tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı eksikliklerin tamamlanması için erteledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Karabulut Yeşilyurt Antalya Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500

Yorumlar (5)

çok kızmış:

ya abi bu ülkede nasıl bir adalet var bu kadın böyle bir alçağı öldürdüğü için nasıl hapse tutlabiliyor.

19
12
yanıtYanıtla
kizilMobil-ANDROID:

helal sana kiz

18
2
yanıtYanıtla
adamın biri be kardeşim:

BU KADININ HAYATI YALAN GARİBİM ÖLDÜĞÜYLE KALDI YAZIK

1
10
yanıtYanıtla
ANTİ:

ADAM AİLESİ KADININ AİLESİNİ PLAN YAPTIRIP ÖLDÜRDÜLER DİYEREK SUÇLUYOR. HANGİ AİLE KIZININ , OĞLUNUN CİNAYET İŞLEMESİNİ İSTER Kİ. OĞLUNUZ ADAM OLAYDI ŞİMDİ NE O KADIN BU DURUMA DÜŞERDİ NEDE OĞLUNUZ MEZARA GİRERDİ. BÖYLE KADINI SUÇLAYACAĞINIZA ZAMANINDA OĞLUNUZA KARŞI DURUP HATALARINI ENGELLEMEYE ÇALIŞSAYDINIZ KEŞKE. KADIN VURMASAYDI ADAM ONU ÖLDÜRECEKTİ ENİNDE SONUNDA.

6
0
yanıtYanıtla
AKPLİ YOBAZ:

YALAN SÖYLÜYOR KADININ SAÇI UZUN AKLI KISA KADINLARIN SÖZÜNE İNANILMAZ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title