Haberler

Kocasını, Aşağıladığı İçin Öldürmüş

Güncelleme:

Kayseri'de eşinin aşağılamalarından bunalan kadın kocasını öldürdü.

Kayseri'de, 45 yıllık eşi Abdullah Deniz'ı bıçaklayarak öldüren 5 çocuk annesi Mensure Deniz, mahkemede verdiği ifadede "Eşim sürekli beni aşağılayıp hakaret ediyordu. Bana 'Taksi durağına git, o...... yap eve para getir' deyince dayanamayıp bıçakladım" dedi.

21 Ocak'ta 5 çocuk annesi 65 yaşındaki Mensure Deniz, Melikgazi İlçesi Selçuklu Mahallesi'nde sık sık tartıştığını söylediği eşi 68 yaşındaki Abdullah Deniz'i ekmek bıçağıyla yaraladı. Göğsünden yaralanan Abdullah Deniz, tedavi için kaldırıldığı Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Olaydan sonra gözaltına alınan ve tutuklanan Mensure Deniz, 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Eşinin lise mezunu olması, kendisinin de okuryazar olmaması nedeniyle sürekli aşağılandığını belirten Mensure Deniz, şunları söyledi:

"Eşim bana sürekli hakaret ediyordu. Bana 'Hacılar eşeği' diyordu. Bana 'tuvalete git b... ye' diyordu. Benden börek yapmamı istedi. Süt olmadığını söyleyince 'Git taksi durağında or....... yap, eve para getir' dedi. Bu söz üzerine kendimi kaybettim. Sürekli aşaılanmam nedeniyle bir an gözüm karardı. Mutfaktan aldığım bıçakla onu yaraladım."

Tanık olarak ifade veren Mensure Deniz'in çocukları ve gelinleri de Abdullah Deniz'in sık sık eşiyle kavga ettiğini, onu sürekli aşağıladığını anlattı. Duruşma diğer tanıkların dinlenmesi için ertelendi. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Deniz Mensure Deniz Melikgazi Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title