Haberler

Kocaeli gaziler ve öğrenciler berabere yaptıkları resimleri sergiledi

Güncelleme:

Gaziler ve öğrenciler berabere yaptıkları resimleri sergilediKocaeli Körfez Barbaros İmam Hatip Ortaokulu'nun 'Dünden bugüne Türkiye' projesi kapsamında öğrencilerin gazilerle birlikte yaptıkları resimleri sergiledi.

Gaziler ve öğrenciler berabere yaptıkları resimleri sergiledi

Kocaeli Körfez Barbaros İmam Hatip Ortaokulu'nun 'Dünden bugüne Türkiye' projesi kapsamında öğrencilerin gazilerle birlikte yaptıkları resimleri sergiledi.

Körfez Barbaros İmam Hatip Ortaokulu'nda eğitim gören 10 öğrenci, 'Dünden bugüne Türkiye' projesi kapsamında Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şubesi'nde gaziler ile bir araya gelerek vatan sevgisi, Atatürk ve Mehmetçik sevgisini anlatan resimler yaptı. Yaklaşık 10 gün süren projenin sonunda ortaya çıkan eserler İzmit'te bulunan bir alışveriş merkezinde sergilendi. Serginin açılışına Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Nurettin Recep Sağlık, öğretmenler, öğrenciler ve gaziler katıldı.

Kurdele kesiminin ardından açılan sergide konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Nurettin Recep Sağlık, resimleri yaparken son derece duygulandıklarını ifade ederek, 'Gençlerimizin dünden bugüne kadar yaşadıklarımızı görmeleri için resim yaptık. Bizim değerlerimizi onlarla beraber, onlara katkımız olsun diye anlattık. Daha sonra yaptığımız resimlere aktardık. Halkımızın da gençlerle beraber yaptığımız birlik ve beraberliğimizi görmeleri için resimlerimizi sergiliyoruz.ö dedi.

Yaptığı 'Milli Mücadele' konulu resmi sergileyen Eslem Demirci, 'Gazilerimizin hikayelerini onlardan dinledik ve onlarla birlikte resimler yaptık. Şimdi de bu yaptığımız resimleri başka insanların görmesi ve örnek almaları için sergilemek istedik. Şu an bir alışveriş merkezinde sergiliyoruz ve herkesin bunu görmesini istiyoruz. Biz bu yaptığımız sergi için çok gururluyuz. Gazilerimizle birlikte vakit geçirmek onlarda hikayeler dinlemek çok güzel bir duygu.ö diye konuştu.

Tarihi, o anı yaşamış gazilerden öğrendikleri için çok şanslı olduğunu belirten Betül Konak, şöyle konuştu

'Gazilerimizle birlikte bir projede resim yaptığımız için çok mutluyum. Resimlerimizi sergiliyoruz, bu benim için çok güzel bir duygu. Gazilerimiz bize yaşadıklarını anlattı, bizler de bundan çok etkilendik ve resimlerini tuvallere çizdik. Bu süreçte gazilerimiz de bizlere yardım etti. Sonucunda böyle güzel resimler çıktı ve sergiliyoruz.ö

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Körfez Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık?
Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title