Haberler

Kocaeli'de Damat Dehşeti: 4 Ölü

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde bir kişi; boşanmak üzere olduğu eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürüp intihar etti.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bir kişi; boşanmak üzere olduğu eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürüp intihar etti.

Olay, saat 16.30 sıralarında Gölcük'ün Hasaneyn köyünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 4 çocuk annesi Fatma Karakoyun, 'şiddetli geçimsizlik' nedeni ile bir süre önce eşi ailesinin yanına yerleşti. Bugün akşam saatlerinde konuşmak bahanesi ile eşini arayan Ziya Karakoyun, ailenin yeni aldıkları tarlada olduğunu öğrenince oraya gitti. Eşi ile konuşmak üzere köye gelen Karakoyun, tarlada olan eşi ve akrabalarının gelmesini bekleyerek yolda pusu kurdu. Bu sırada tarladaki işlerini bitiren Fatma Karakoyun, beraberinde annesi, babası ve kardeşi ile birlikte evlerine gitmek üzere yola koyuldu. Bir süre yürüdükten sonra dinlenmek için duran eşi ve ailesini gören Ziya Karakoyun, yanında getirdiği pompalı tüfeği araçtan alarak önce kayınvalidesi Emine Baştan'a, ardından kayınbiraderi Soner Baştan'a ve son olarak da eşi Fatma Karakoyun'a kurşun yağdırdı. 3 kişiyi de başlarından vuran Ziya Karakoyun, olay yerine geldiği araca binip yaklaşık 500 metre uzaklaştı. Şahıs ardından aynı tüfeği başına dayayarak intihar etti.

KAÇARAK KURTULDU

Öte yandan, olay sırasında tarlada bulunan Karakoyun'un kayınbabası Osman Baştan katliamdan kaçarak kurtuldu. Tarlanın yanında bulunan bir çukura atlayan Osman Baştan, canını zor kurtardı. Silah seslerini duyan köylülerin haber vermesi üzerine köye jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptıkları incelemede Fatma Karakoyun ile Emine Baştan ve Soner Baştan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde araştırma yapan jandarma ekipleri, 500 metre ileride bulunan otomobil içersinde ise Ziya Karakoyun'un cansız bedenini buldu. Jandarma ve Çevik Kuvvet ekipleri köyde geniş güvenlik önlemleri aldı. Savcının incelemesinin ardından cesetler, otopsi yapılmak üzere Gölcük Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

"DAMADIN RUHEN BİR RAHATSIZLIĞI VARMIŞ"

Ölen kişilerin komşusu Ahmet Kaba, "Ölen çocuk arkadaşımız, annesi ve babası ile komşuluk yapıyoruz. Enişteleri ile bir sorun yaşamış. Köye gelerek hepsini vurup olay yerinden kaçtıktan sonra da intihar etmiş" dedi. Köy Muhtarı Şaban Saral ise, silah sesleri gelmesi üzerine olayın yaşandığı alana gittiklerini söyleyerek, "Olay yerine geldiğimizde Ziya Karakoyun ayrılacak olan hanımını, kayınvalidesini ve kayınbiraderini pompalı tüfekle vurarak öldürmüş. Yaklaşık 1 kilometre ileride araç içinde de kendisi intihar etmiş. Damadının silahlı saldırısından kurtulan Osman Baştan, bize anlattığına göre kendisi tarlanın yanında bulunan çukura atlayarak kurtulmuş. Kızı bir süre önce eşinden boşanma davası açmış. Damadının ruhen bir rahatsızlığı da varmış" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gölcük Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı?
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500

Yorumlar (1)

ayşe bulan:

allah sabır versin hepinize

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title