Haberler

KO-MEK' Altıneller Festivali'ni Ziyaret Etti

Güncelleme:

KO-MEK, Beyoğlu Belediyesi'nin düzenlediği "8. Altın Eller Geleneksel El Sanatları Günleri" sergisini ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), Beyoğlu Belediyesi'nin Kültür ve Turizm Bakanlığı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi desteğiyle düzenlediği Türkiye'nin 29 ilinden toplam 73 sanatkarın katıldığı '8. Altın Eller Geleneksel El Sanatları Günleri' sergisini ziyaret etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım'ında katıldığı ziyarette Anadolu'nun unutulmaya yüz tutmuş birçok el sanatının yapılışı usta ellerin sunumuyla renkli görüntülere sahne oldu.

USTALAR ZİYARETTEN MEMNUN OLDULAR

8. Altıneller Festivali ziyaretine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları Koordinatörü Canan Şükür, KO-MEK Bölge Sorumluları ve Usta öğreticiler katıldı. Festivale katılan sanatkarlar, KO-MEK'in ziyaretinden çok memnun olduklarını dile getirdiler.

KO-MEK KAFİLESİNİ TÜRKÜ İLE KARŞILADI

KO-MEK kafilesi, El sanatları ustalarının yaptıkları işler hakkında bilgiler aldı. Yapılan El sanatlarını ürünlerini detaylı olarak inceleyen KO-MEK grubunu, Gaziantep'ten gelen Yemenici Hayri Usta bir türkü ile karşıladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım ile de sohbet eden Hayri Usta, Yemeniciliğin detaylarını uygulamalı olarak anlattı.

KO-MEK kafilesi, 8. Altıneller festivalinde Kütahya çinisinden, Ankara Beypazarı gümüş işlemesine, Mardin camaltı resminden, Zonguldak Baston yapımına her yörenin ustasını ziyaret ederek yaptıkları ürünler hakkında bilgiler aldı. KO-MEK Kafilesine, Beyoğlu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Organizasyon Şefi Ömer Sirkecioğlu eşlik etti.

KO-MEK, İSMEK UYGULAMA MERKEZİNİ DE ZİYARET ETTİ

Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım'ında aralarında bulunduğu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat eğitimi Kursları kafilesi, İSMEK'in Bahçelievler Yenibosna Mesleki Uzmanlık Merkezini de ziyaret etti. Birçok branşın uygulamalı olarak daha profesyonel yapıldığı merkezde uygulama alanları İSMEK Genel Koordinatörü Güven Çalışkan ve İSMEK Genel Danışmanı Esin Akdemir eşliğinde gezildi. İSMEK Uygulama Merkezi ziyareti sırasında doğum günü olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım'a sürpriz yapılarak doğum günü kutlandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyoğlu Belediyesi Hikmet Yıldırım Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title