Haberler

Cani Koca, Kızının Gözleri Önünde Eşini Yastıkla Boğarak Öldürmüş

Güncelleme:

Muğla'daki kan donduran cinayetin detayları netleşti. Kaynak işçisi Halis Ş.'nin tartıştığı eşini 9 yaşındaki kızlarının gözü önünde yastıkla boğarak öldürdüğü ortaya çıktı.

Muğla'nın Yatağan ilçesinde eşi Nur Ş.'yi (28) öldürüp, ardından da bileklerini keserek intihara kalkışan Halis Ş.'nin (38) ifadesinde, "Eve geç geldiğim için tartışmaya başladık. Kendimi kaybettim. Elime geçirdiğim yastıkla boğdum, pişmanım" dediği belirtildi. Çiftin 9 yaşındaki kızları E.Ş.'nin ise cinayete tanıklık ettiği, korkarak odasına girip kapıyı kapatarak ağladığı ortaya çıktı.

MESAİ ARKADAŞLARI POLİSE HABER VERDİ

Yatağan İlçesi Atatürk Mahallesi Ahmet Toksöz Caddesi'nde oturan kaynak işçisi 1 çocuk babası Halis Ş., dün sabah işe gitmeyince arkadaşları merak edip, cep telefonuyla aradı, ulaşamayınca da evine gitti. Zili çalan mesai arkadaşları, kapı açılmayınca polise haber verdi. Gelen ekipler, çilingir yardımıyla girdiği evde, Halis Ş. ve eşi Nur Ş.'yi yerde hareketsiz yatarken buldu. Çiftin 9 yaşındaki kızları E..Ş. ise odasında ağlarken bulundu.

KARISINI ÖLDÜRÜP İNTİHARA KALKIŞTI

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Nur Ş.'nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Eşini boğarak öldürdükten sonra, yanındaki falçatayla bileklerini keserek intihara kalkıştığı belirlenen Halis Ş. ise ambulansla Yatağan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Çiftin, güçlükle sakinleştirilen kızları, yakınlarına teslim edildi.

Ev kadını Nur Ş.nin cesedi, olay yerinde yapılan incelemeleriin ardından otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Halis Ş. ise tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

CİNAYETE TANIKLIK ETMİŞ

Polisin odasında ağlarken bulduğu çiftin kızlarının, cinayete tanıklık ettiği ortaya çıktı. Küçük çocuğun, olay sırasında korkup odasına kaçtığı, kapıyı kapatarak ağlamaya başladığı ifade edildi.

AYRILIP YENİDEN BİR ARAYA GELMİŞLER

Halis Ş.'nin polisteki ifadesinde, "Evlendiğimiz zamandan bu yana tartışmalar yaşıyorduk. 2011'de ayrıldıktan sonra tekrar birleştik. Aynı sorunlarımız devam ediyordu. Eşim sürekli çevresindekilere boşanmaktan söz ediyordu. Olay günü, eve geç geldiğim için tartışmaya başladık. Kendimi kaybettim. Elime geçirdiğim yastıkla boğdum, pişmanım" dedi.

Halis Ş., işlemlerinin ardından bu sabah adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yatağan Muğla 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

Altug:

eve gec geldi diye tartisip karini mi oldurdun. . akil sagligi yerinde degil bizim milletin. . normalde sinirlenince adam mi oldurur insan. . eskiden niye boyle olaylar yoktu. . falanca yapiyor ben de yapayim kafasi olustu millette. . bu tur haberlere yasak konulmali . . bizim gibi geri kalmis ulkelerde ozendirici oluyor demek ki. .

9
0
yanıtYanıtla
tırt:

habere yasak olmaz da farklı şeyler yapılabilir. Bunu sen ben değil uzman ve yetkililerin değerlendirmesi gerekir

yanıt0
yanıt0
TOKATLI:

Ya artık bir kendinize gelin. nedir bu ya!! Allah ın verdiği canı ancak Allah alır. . . Ne oldu. . yine olan çocuklara oldu. :(

9
0
yanıtYanıtla
Gurbetçi:

Wer bu adama hangi cezayı verecekler şimdi.. ? Cezaevleri kadınları öldürenlerle doldu.

6
0
yanıtYanıtla
KÜBRA:

OLMUYORSA ZORLAMANIN NE ANLAMI VAR? OLAN YİNE MASUM ÇOCUĞA OLMUŞ.

5
0
yanıtYanıtla
kız:

yazık çocuğa

5
0
yanıtYanıtla
mert:

katin Suratinda original Katil surati var Allah bildigi gibi yapsın mahluk, sen ve senin gibilerin ancak güçleri bayanlara yeter erkeklere degil .

4
0
yanıtYanıtla
akıllı yokmu bu ulkede:

mal herif niye ısrar ediyon boşa gitsin olmuyorsa

4
0
yanıtYanıtla
ADSIZ:

MİLLETTTTTTTTT NE OLUYOR SİZE YA. İNSAN OLUN İNSAN GİBİ YAŞAYIN YETER ARTIK. NEYİ PAYLAŞAMIYORSUNUZ ŞU 3 GÜNLÜK DÜNYADA

3
0
yanıtYanıtla
BiLMiŞ:

Kısasa kısas olsun. . . ! İdam edilsin!

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title