Haberler

Kızına Çarpan Sürücüye Verilen Ceza Aileyi İsyan Ettirdi

Samsun'da yolun karşısına geçerken yaşanan kazada kızı Özlem Türkaydın'ın ölümüne sebep olan otomobil sürücüsü Fahri Duran'a mahkemenin verdiği cezaya tepki gösteren baba İlhan Yılmaz, Biz kızımızı asıl bugün kaybettik dedi.

Samsun'da yolun karşısına geçerken yaşanan kazada kızı Özlem Türkaydın'ın ölümüne sebep olan otomobil sürücüsü Fahri Duran'a mahkemenin verdiği cezaya tepki gösteren baba İlhan Yılmaz, Biz kızımızı asıl bugün kaybettik dedi.Kaza, Aralık 2010'da Samsun İlkadım ilçesi Atatürk Bulvarında meydana geldi. Ordu'dan gelen ziraat mühendisi Mahmut Yılmaz ile Tokat'ta oturan arkadaşı harita mühendisi ve evli iki çocuk annesi 40 yaşındaki Özlem Türkaydın bir iş için Samsun'da buluştu. Atatürk Bulvarı'ndan karşıya geçmek isteyen 2 mühendis arkadaşa, Fahri Duran yönetimindeki otomobil çarptı. Kazanın ardından sürücü Duran olay yerinden kaçarken yaralanan mühendislerden Özlem Türkaydın hayatını kaybetti. Olay yerinde kırılıp düşen otomobilin yan aynasından yola çıkarılarak gözaltına alınan sürücü Fahri Duran tutuklandı. Yaklaşık 9 ay sonra tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilen Duran, 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle son kez çıktığı Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nce dün 2.5 yıl hapis cezasına çaptırıldı. Duran'ın 18 bin liraya çevrilen cezayı 20 taksitle ödemesi yönündeki karar, kazada hayatını kaybeden Özlem Türkaydın'ın Tokat'ta yaşayan ailesini üzüntüye boğdu. Özlem Türkaydın'ın babası 66 yaşındaki İlhan Yılmaz, mahkemenin kararıyla birlikte kızlarını tekrar kaybettiğini söyledi. Baba Yılmaz, Biz kızımız geri dönecek, gelecek diye umut ediyorduk. Fakat bu mahkeme kararıyla kızımı tamamen kaybettiğimi yeni anladım. Benim kızım o kadar zeki, o kadar akıllıydı ki kızım trafik ihlali yapmaz idi. Çarpan şahıs zaten kızıma vurduktan sonra durmuyor 40 metre kızımı sürükledikten sonra kaçıyor. Polisler bir gün sonra bu şahısı buluyorlar. Mahkemede duyduğumuza göre şahısa alkol muayenesi yapılmamış. Ben iddia ediyorum ki, bu şahıs kaza sırasında ya alkollüydü ya da uyuşturucu madde almıştı. Kararı temyize göndereceğiz diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Yılmaz İlkadım Samsun Tokat Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Muş'ta 2 yaşındaki çocuk evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

Muş'ta 2 yaşındaki çocuk evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title