Haberler

Kızıltepe Belediye Başkanı'na Makamında Silahlı Saldırı

Güncelleme:

Mardin'in Kızıltepe Belediye Başkanı İsmail Asi, makamında silahlı saldırıya uğradı!

Mardin'in Kızıltepe İlçesi Belediye Başkanı BDP'li İsmail Asi, makamında uğradığı silahlı saldırıda yaralandı. İki bacağından yaralanan belediye başkanı Asi, Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

3 SALDIRGANDAN BİRİ YAKALANDI

Mardin'in Kızıltepe İlçesi Belediye Başkanı BDP'li 37 yaşındaki İsmail Asi, makamında uğradığı silahlı saldırıda yaralandı. İki bacağından yaralanan Asi, hastaneye kaldırılırken, 3 kişi oldukları belirlenen ve susturuculu tabanca kullanan saldırganlandan biri polis tarafından yakalandı.

TEBRİK İÇİN GELDİK DEYİP ATEŞ ETTİLER

30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde BDP'den Mardin'in Kızıltepe İlçesi Belediye Başkanlığı'na seçilen İsmail Asi, 4 gün önce mazbatasını alarak göreve başladıktan sonra tebrikleri kabul etmeyi sürdürdü. Bugün belediyeye gelen 3 kişi, başkan Asi'yi tebrik etmeye geldiklerini belirterek, görüşmek istediler. Asi'nin yardımcısı Leyla Salman, başkanın işinin olduğunu belirterek, kendisi ile görüşmesini istedi. Ancak, ısrarla görüşmek istediklerini söyleyen 3 kişi, bir fırsatını bulup, Asi'nin odasına girdi. İçeriye giren 3 kişiden biri iddaya göre üzerinde susturucu takılı tabanca ile Asi'nin bacaklarına ateş etti. Asi, kanlar içinde yere düşerken, saldırganlar belediye binası dışıan çıkıp kaçmaya başladı.

2 SALDIRGAN ARANIYOR

Belediye çevresinde bulunanlar kaçan saldırganlardan birini yakalayıp, darp etmeye başladı. Araya giren polis saldırganları vatandaşların elinden alarak emniyete götürdü. Kaçan diğer iki saldırganın yakalanması için ilçede geniş çaplı araştırma başlatıldı.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

Kızıltepe Belediye Başkanı Asi, götürüldüğü Kızıltepe Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, hastaneye gelerek Asi'nin durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. Türk, 3 kişinin belediyeye gelerek, görevlilere İsmail Bey ile işi olduklarını söylediklerini belirterek, "Yardımcısı Leyla hanım benimle görüşün diyor. Onlar kabul etmeye içeriye giriyorlar" dedi.




VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

Mardin Valiliği'nden yapılan açıklamada olayla ilgili bir kişinin göz altına alındığı, soruşturmanın sürdüğü belirtildi. Açıklamada, şöyle denildi: "İlimiz Kızıltepe İlçesi Belediye Başkanı İsmail Ası, bugün makamında saat 16.00 sıralarında uğradığı silahlı saldırı sonucunda yaralanmış olup, ayakta yapılan tedavisinden sonra kısa süreli müşahadeye alınmıştır. Hayati tehlikesi yoktur. Konu ile ilgili olarak 1 şüpheli yakalanmıştır."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kızıltepe Devlet Hastanesi Ahmet Türk Mardin Güncel Haberler

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

Sel 3 arkadaşı hayattan kopardı! Birbirlerine sarıldıktan saniyeler sonra akıntıya kapıldılar

Sel 3 arkadaşı hayattan kopardı! Birbirlerine sarıldıktan saniyeler sonra akıntıya kapıldılar

500

Yorumlar (107)

GÖKTÜRK55HAKAN@YAHOO.COM:

VURANIN ELLERİNE SAĞLIK.

15
48
yanıtYanıtla
ceyhanr.ceyhanleblebici@hotmail.com:

siyasi görüşü ne olursa olsun .sonuçta bu kişi bir insan . kalbinde insan ,hayvan sevgisi olmayana ne anlatabiliriz.sayın yorumcu bir daha o rumuzu kullanma

yanıt0
yanıt0
ETME BULMA DÜNYASI55HAKAN@YAHOO.COM:

VURULDUĞUNA ÜZÜLMEDİM ANLASINLAR KURŞUN ACISININ NE OLDUĞUNU...ASKERE POLİSE KURŞUN SIKANLARA SAHİP ÇIKMANIN HESABINI ALLAH SORUYOR .(KİMSE BUNU IRKÇILIK DİE ALGILAMASIN)

30
25
yanıtYanıtla
nurettinknight_nurettin@windowslive.com:

kursunun acısını bizim akdar kimse bilemez. öyle bir zekanız var ki sanki sadece askerleere kursun sıkıldı. cumhuriyettenberi bize kursun sıkılıyor.Irkçılık yapıp kimse buna ırkçılık demesin dıyor bide.

yanıt0
yanıt0
Turanistvdzg@web.de:

Kürtlere verin topragi, bir günde birbirlerini gebertmeseler namerdim. Tarihe bakin, herzaman keko kekoyu vurmusdur. Sizin sayiniz 100 milyon olsa ne yazar lo? Bir cacik olmaz bunlardan. Zafer herzaman Inananlarindir yani Türklerin.

21
31
yanıtYanıtla
canımcanimcanimm21@hotmail.com:

Etrafına bak kaç tane dost ülke ve insan var bu faşistliğniz sayesinde türko?

yanıt0
yanıt0
cemmbittertrue2106@gmail.com:

turanist ne kadar da çok biliyormuşsun ama çok cahilsin...kürtlerden yana kuyruk acın mı var....basit adli bir olaydan neler neler sacmalamışsın...sen önce orta asyadan günümüze TÜRK TARİHİNİ iyice bir oku...canım türklerin iktidar hırsından neler yaptığını bırbırıne nasıl kıydığını öğrenirsın...zafer türklerin imiş...bir de inananlarınmış...neye inanıyorsun şamanizme herhalde....Dünyada müslüman olan ve inanan sadece türkler degil...kürtlerin islamiyete ne hizmetler yaptığı ortada..ama sen gibi ırkçı zıhnıyettekıler islamıyete ırkcılık karıstırmışlar....yazıklar olsun..yazık....ve allah ıslah etsin...

yanıt0
yanıt0
Turanistifjgj@web.de:

Canim, etrafina bak kac tane Millet kekolari seviyor ? Araplar, Ermeniler, Farslilar, Rumlar, Türkler... Tarih boyunca hepsi en az 1000 kere üzerinizden gecmisdir. Ye Babo ye....

yanıt0
yanıt0
ö kılıçabuyasar0021@windowslive.com:

turanıst adını kendıne yakışıklı bulan zatı muhterem2013 yılında yapılann dna araştırma sonucunda turkıyede yaşıyan cınden gelen mogol dna sının 2 bulunmasına karsın 95 orta dogu dan ıspanyaya yunanıstana kafkasyaya vedeıskandınavya cıkmıstır merak etme keko demeının kardeş olduğunu suylemelıyım selahadını eyubının haclı lara karşı savaşları adaletı ıslama vermış olduğu hızmetler vede kısacası da yakın gecmış yılardan da seyh saıdı nursı olarak tanıdığınız bedıu zaman hatırlamak yeterledır ayıptır buyle cahıl ce yorumlar yakışmaz ne turanıst nede kurdıst demeye de hacet yoktur kaldıkı her şeyden once ınsan ve aynı allaha vede peygambere ınanan bır halkız yaşasın dunya halklarının uzelıklede ortadogu vede en onemlısı turkıyedekı tum ınsanların kardeşlıgı

yanıt0
yanıt0
Turanistifjgj@web.de:

Ö Kilic, Saidi Nursi nin su cümlesini hatirlatayim sana: 'Türkler Allah tarafindan gönderilmis özel bir Millettir.' Türkiyede degil, Avrupa, Afrika ve Asyada yasayan tüm insanlarin BABAlari su Cilgin Türklerdir... Attilanin Hun-Türklerinden basla, Selcuklu ve Osmanli Türklerine kadar hepsi birer Posta birakmisdir...

yanıt0
yanıt0
Tüm 107 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title