Haberler

Kızılay Meydanı'nda demokrasi panayırı

Güncelleme:

Kızılay Meydanı'nda demokrasi panayırı Ankara'da 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı'nda siyasi partiler propaganda çalışmalarını son sürat devam ettiriyor.

Kızılay Meydanı'nda demokrasi panayırı

ANKARA - Ankara'da 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı'nda siyasi partiler propaganda çalışmalarını son sürat devam ettiriyor. Meydanda yan yana dizilen siyasi parti temsilcileri, demokrasi şöleni ortaya koyuyor.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine az bir süre kala siyasi partiler de kurdukları stantlarla seçim çalışmalarını sürdürüyor. Partilerin sırayla yan yana dizildiği 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı'nda da kurulan stantlar demokrasi şöleni havasını oluşturuyor. Siyasi mecrada birbirine farklı görüşleriyle tanınan Yeniden Refah Partisi, Zafer Partisi ve İYİ Parti'nin stant görevlileri, dostane bir ortam olduğunu ve birbirleri ile sohbet ettiklerini söylediler.

"Demokrasi kültürünün ülkemizde gelişmiş olması bizi fevkalade memnun ediyor"

Yeniden Refah Partisi Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Kaderli, Türkiye'de oluşan bu demokrasi kültüründen memnun olduklarını söyledi. Kaderli, "Tabii çok kıymetli bir atmosfer. Farklı amblemler ve farklı siyasi kimliklere sahip olmamıza rağmen biz bu seçim atmosferinde farklı idealler doğrultusunda çok kardeşçe bir atmosfer içerisinde, neredeyse panayır havasında stant çalışmaları yürütüyoruz. Bu çok kıymetli ve bu demokrasi kültürünün ülkemizde gelişmiş olması bizi fevkalade memnun ediyor. Bütün siyasi partilerle diyalog kurmaktan ve onları ziyaret etmekten, onlara selam vermekten hiçbir şekilde imtina etmiyoruz. Tam tersi hem bizim onlara hem de onların bize ziyaretleriyle çok dostane bir çalışma yürütüyoruz" diye konuştu.

Seçim çalışmasını sürdüren Zafer Partisi'nin stant görevlisi Tülin Oğan ise, diğer partilerin görevlileriyle selamlaştığını söyleyerek, bu günlerin kıymetinin bilinmesi gerektiğini belirtti. Oğan, "Çok güzel. Herhangi bir sıkıntımız yok. Demokrasi havasında geçiyor. İnsanların ilgisi güzel. Herkes kendi işine bakıyor. Sohbet ediyoruz ve stantlar arasında selamlaşıyoruz. Demokrasi açısından olması gereken şey. Güzel yaşıyoruz tüm bunları" dedi.

Meydanda seçim propagandasını sürdüren İYİ Parti'nin stant görevlileri ise Türkiye için gençlerin kardeşçe bir şekilde broşür dağıttığını ve bu durumdan da halkın memnun olduğunu ifade ettiler.

Siyasi partiler, 14 Mayıs'taki seçimlere bir gün kala propaganda çalışmalarını sona erdirecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kızılay Meydanı 15 Temmuz Demokrasi Kızılay Ankara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ayşe Dinçer kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ayşe Dinçer kaç yaşında, nereli? Ayşe Dinçer biyografisi! BAHAR 11. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Bahar 11.bölümde (son) neler oldu? Telepati Nedir ve Nasıl Yapılır? Akıl Okuma Mümkün mü? BAHAR DİZİSİ BUGÜN YOK MU? #127916 Bahar 12. bölüm neden yok? 6- 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ #128226 Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURULARI | MEB atama başvurusu ekranı! Başvurular ne zaman, nereden yapılacak? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURU EKRANI! E-Devlet 20 bin öğretmen ataması başvuru nereden yapılır? İyi Kadın Sendromu Nedir ve Belirtileri Nelerdir? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI 2024! #128226 20 bin öğretmen ataması başvuruları nasıl yapılır? Öğretmen ataması başvuru ne zaman? 2024 Eurovision ne zaman? Eurovision yarı final saat kaçta, hangi kanalda? MEB Öğretmen ataması başvuru tarihi açıklandı mı? Başvurular nereden, nasıl yapılır? Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu! MEB 2024 ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama başvuruları ne zaman? MEB Atama başvuruları nasıl yapılacak? 2024 Öğretmen atamasından KPSS ve mülakat var mı? Kontenjanlar ve branş dağılımı açıklandı mı? Öğretmen atama sayısı belli oldu! MEB Öğretmen kadro ve branş dağılımı ne olacak? Hangi branştan ne kadar atama yapılacak? YASİN CENGİZ NE KADAR KAZANIYOR? Yasin Cengiz kimdir, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title