Haberler

Çağa: Kızılay'ın Maden Suyundaki 'Türk' İbaresi Kaldırıldı

Güncelleme:

MHP'li İsa Çağa, "T.C. ibaresinin ardından maden sularındaki 'Türk' kelimesinin de kaldırılması rastlantı değildir." dedi.

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi MHP Grup Başkanı İsa Çağa, İhsaniye İlçesi'nde üretilen Türk Kızılayı Maden Suları'nın yeni şişesinde 'Türk' ibaresinin kaldırıldığını iddia etti.

"ÖNCE T.C. ŞİMDİ DE TÜRK KELİMESİ KALDIRILDI"

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Parsak, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yaptığı açıklamada, Türk Kızılayı tarafından üretilen maden suyu şişesindeki 'Türk' ibaresinin kaldırıldığını ileri sürdü. İddia üzerine inceleme yapan Afyonkarahisar İl Genel Meclisi MHP Grup Başkanı İsa Çağa, konuyla ilgili İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda basın toplantısı düzenledi. Toplantıya, Kızılay Maden Suları'nın eski ve yeni şişesiyle gelen Çağa, T.C.'den sonra 'Türk' ibaresinin de kaldırıldığını kaydetti. Önce bankaların, ardından kamu kurumlarının tabelalarındaki T.C. ibaresinin kaldırıldığını vurgulayan Çağa, "T.C. ibaresinin ardından 'Türk' kelimesinin de kaldırılması rastlantı değildir" dedi.

"KABUL EDİLEMEZ"

Türk Kızılayı Maden Suları'ndan 'Türk' kelimesinin kaldırılmasının kabul edilemez olduğunu belirten Çağa, "T.C. ibaresinden sonra 'Türk' kelimesinin de kaldırılması rastlantıyla açıklanamaz. Kelimeleri kaldırsanız da gönlümüzdeki 'Türk'ü silemezsiniz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Kızılayı Kızılay Çağa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar
500

Yorumlar (9)

tolga ekicimustafaekicii@gmail.com:

tc olmayınca ne oluyor şişede türklüğünmü gidiyor bırakın kardeşim bu boş işleri millet aya çıkmış... aşalım artık bu işleri.

10
53
yanıtYanıtla
TÜRKyok@hotmail.com:

bu kadarda olmaz içmiyorum artık yeter be!

42
4
yanıtYanıtla
adaBulumen@hotmail.com:

olurmu içmesen iflaseder

yanıt0
yanıt0
Abdulmuttalib Bin Veliddevecibaki@mynet.com:

Bir Afyonlu olarak sayın yetkilileri kınıyorum. Bankalarda ki TC.'yi kaldırdınız Kızılaydan ne istediniz...

40
4
yanıtYanıtla
mahmutmahmutgencer@hotmail.com:

Adamın uğraştığı işlere bak. Kaldır şişeyi altına bak, bak iyi bak, belki görürsün ha gayret

8
32
yanıtYanıtla
YSsevenhill_2008@hotmail.com:

TÜRK KIZILAYI DEĞİL MÜSLÜMAN KIZILAYI DENİLMELİYDİ ! FAŞİZME GEÇİT YOK !

3
22
yanıtYanıtla
ALI KAYAOGLUbagire2@hotmail.com:

Sidetle kiniyorum bir kurt olarak bir dersimlili olarak bir zulume magdur kalmis dersim katliyamini yasamsi 12 eylulde iskence gormus biri olarak kiniyorum markasiz ismsiz urun olurmu gecenlerde bisler yazdim yayinlanmadi kiniyorum bakin rum kesimi hatayda yakalanan tirdaki silahlari avrupa birligginde soru onergesi verdi ne kadar basimiz agiracak yazik bu ulkeye bu hale soaklari kiniyorum

14
2
yanıtYanıtla
hakan niğdekuzey_kurtlari@hotmail.com:

Türk demenin yasaklanacağı bir döneme giriyoruz, bu ise ırkçılığın en alasıdır.

6
0
yanıtYanıtla
hakan niğdekuzey_kurtlari@hotmail.com:

bir insan dinini degiştirebilir,ama ırkını asla degiştiremezbizim milliyetçiligimiz ırkçılık yada kafatasçılık degildir.bizim davamız başka milletlerin örf ve adetlerini almamak kendi milli şuurumuzu korumaktır

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title