Haberler

Kızılay'dan Kahta Devlet Hastanesine Teşekkür Belgesi

Adıyaman’ın Kahta ilçe Devlet Hastanesine Kızılay tarafından teşekkür belgesi verildi.

Adıyaman'ın Kahta ilçe Devlet Hastanesine Kızılay tarafından teşekkür belgesi verildi.

Kahta'da, Şubat ayı içerisinde düzenlenen Kan ve Kök Hücre Bağışı kampanyasına destek veren Kahta Devlet Hastanesine, Kızılay Güneybatı Anadolu Bölge Müdürü Osman Özgül ve Kızılay Adıyaman Müdürü Özgür Kalenderoğlu tarafından, Kahta Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Betül Sertel'e teşekkür belgesi verdi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Güneybatı Anadolu Bölge Müdürü Osman Özgül, "Kahta'da düzenlemiş olduğumuz kan ve kök hücre bağışı kampanyasına yoğun destek verilmesinden dolayı teşekkür ediyorum. Beklentimizin çok üzerinde bir katılım sağlandı. Tabii bu Kahta Devlet Hastanesinin kampanyaya olan büyük katkısı vesile oldu. Bu sebeple bu teşekkür belgesini Türk Kızılay'ı adına takdim etmeye geldik" dedi.

Kahta Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Betül Sertel ise, "Her an biz ya da yakınlarımız kan bağışına gereksinim duyabilir. Bireysel olarak sağladığımız küçük desteklerle bir ihtiyaç sahibinin hayatını kurtarabiliriz. Kızılay'ın kampanyalarına hem hastanemizde hem de ilçemizde elimizden gelen tüm çabayı göstermeye hazırız. Bu vesileyle yoğun bir çalışma gayreti ile bu faaliyetleri yürütmekte olan Kızılay ekibini tebrik ediyorum. Yapılan bu anlamlı ziyaretten dolayı Başhekim Op. Dr. Abdulkadir Dost ve tüm çalışma arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kahta Devlet Hastanesi Adıyaman Kızılay Politika Güncel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title