Haberler

Kızıl Ordu Korosu'ndan Mehter Marşı Sürprizi

– İş adamı Hüsnü Özyeğin'in Rusya'daki bankası Credit Europe Bank, Rusya pazarındaki 20. kuruluş yıl dönümü için Moskova'da düzenlediği özel gecede sahneye çıkan dünyaca ünlü Rus Kızıl Ordu Korosu bir sürpriz yaparak mehter marşını okudu ve "Sevdan Olmasa" şarkısını Türkçe seslendirdi.

– İş adamı Hüsnü Özyeğin'in Rusya'daki bankası Credit Europe Bank, Rusya pazarındaki 20. kuruluş yıl dönümü için Moskova'da düzenlediği özel gecede sahneye çıkan dünyaca ünlü Rus Kızıl Ordu Korosu bir sürpriz yaparak mehter marşını okudu ve "Sevdan Olmasa" şarkısını Türkçe seslendirdi.

Çok sayıda üst düzey Rus, Türk ve Rusya'da iş yapan diğer ülkelerden iş adamlarının katıldığı davette Kızıl Ordu Korosu sahne aldı

Program akışı içerisinde birden Mehter Marşı'nın çalınması salondakilerini şaşırtırken sahnedeki dev ekranda da Atatürk'ün eski resimlerinin ve Boğaz Köprüsü'nin görüntüsü yansıtıldı. Bu mutluluğun heyecanını yaşayan Türk davetliler, program akışı içerisinde ilerleyen dakikalarda koronun solisti Natalia Moskvina'nın sesinden ve Türkçe "Sevdan Olmasa" şarkısını dinleyince koroyu dakikalarca ayakta alkışladılar.

Credit Europe Bank, Rusya'da bulunan 700'ün üzerinde banka arasında ilk 50 arasında bulunuyor. Özyeğin'in bankası bu yılın başında düzenlenen törende de Rusya pazarındaki yüzlerce yabancı ve yerli banka arasında "Yılın Banka Kartı" kategorisinde Yılın Bankası ödülünü almıştı.

Görüntü dökümü:

-Geceden detay görüntüler

-Kızıl Ordu Korosu'nun mehter marşı ve Sevdan Olmasa şarkısını okuması - Moskova

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüsnü Mustafa Özyeğin Credit Europe Bank Rusya Federasyonu Ordu Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title