Haberler

Kız Arkadaşını Rahatsız Eden Genci Sopayla Komalık Etti

Güncelleme:

Adana'da 20 yaşındaki Emre Kuşçu, kız arkadaşını rahatsız ettiğini iddia ettiği 18 yaşındaki Ünal Özcan'ı sopayla döverek ağır yaraladı.

Adana'nın Karaisalı İlçesi'nde, 20 yaşındaki Emre Kuşçu, kız arkadaşını rahatsız ettiğini iddia ettiği 18 yaşındaki Ünal Özcan'ı sopayla döverek ağır yaraladı. Olay, işyerinin güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye kaydedildi.

SOPAYLA DEFALARCA VURUYOR

Olay, 18 Mayıs Pazar günü saat 13.30 sıralarında ilçe merkezindeki bir internet kafede meydana geldi. İşyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülere göre Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İskenderun Meslek Yüksek Okulu öğrencisi olan Emre Kuşçu, sopayı arkasına saklayarak içeriye giriyor. Daha sonra Karaisalı Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi Ünal Özcan'ın yanına yaklaşan Kuşçu, sopayla defalarca vurduktan sonra olay yerinden kaçıyor.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Başına aldığı darbelerle ağır yaralanan Ünal Özcan, ambulansla Karaisalı Devlet Hastanesi'ne götürülürken, burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Özcan'ın hayati tehlikesinin devam ettiği ve uyutulduğu belirtildi.

"KIZ ARKADAŞIMI RAHATSIZ ETTİ"

Öte yandan Emre Kuşçu da polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Ünal Özcan'ın kız arkadaşını rahatsız ettiğini öne süren Kuşçu, Emniyetteki ifadesinin ardından Cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ünal Özcan Karaisalı Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500

Yorumlar (111)

GERÇEKundefined:

İyi yapmış eline sağlık. Demek ki neymiş başkasının sevdiğine yan gözle bakanın gözü böyle oyulur az bile yapmış var mı ötesi?

30
63
yanıtYanıtla
öldürmeye teşebbüs salın gitsinundefined:

tam bir vahşet. bu gün senle konuşan bir kız yarın başkasıyla arkadaşlık edebilir..sanki kız senin tapulu malın gibi davranmışşsın..bu vahşete sessiz kalan hukuka ne demeli,herkes yan bakanı kazma sapıyla saldırsın sonra talimatla serbes bırakın..talimatla kanun ve hukuk olmaz burada bir can var cinayete teşebbüs var..nasıl serbes bıkarılır anlamıyorum bu devleti ve hukuku

40
5
yanıtYanıtla
çetinailemsnsn:

eline sağlık kardeşim ayar vereceksin ki kimse kimsenin sevdiğine ailesine bulaşmasın bunun adeleti budur helal olsun

20
24
yanıtYanıtla
Yusuf D.ydklc@ttmail.com:

Adalet bumu?kalleşçe vurmak!

yanıt0
yanıt0
MELDA UÇARyeldasahin@hotmail.com:

İNSANMISIN SEN YA!! AYAR VERCEKMİŞMİŞ HANGİ DAĞDA YAŞIYOSUN SEN SÖYLEDE BİKAÇ YEM ATALIM ÖNÜNE SONRADA AHIRA SOKALIM SENİ ORASI PAKLAR..!!

yanıt0
yanıt0
HAKANundefined:

KIZ ARKADAŞIN RAHATSIZLIĞIYLA BABASI İLGİLENİR. NE SENİN KARIN NEDE KIZ KARDEŞİN. ARADA BR BAĞ YOK.

36
7
yanıtYanıtla
HAYDARundefined:

İYİDE YAPTIĞI İNSANI ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS SAVCI İFADESİNİ ALIYOR GİDEBİLİRSİN DİYOR NASIL MEMLEKETİZ BİZ YAHU AYNI TEKSAS GİBİ ÖLDÜREN KENDİNİ SAVUNURSA CEZA YOK TAHRİK ET ÖLDÜR CEZA YOK

34
4
yanıtYanıtla
adalet artık bi kadın ismi olduundefined:

eğer bu vatandaşı serbest bırakmışlarsa ben o bırakan adaletin taaaaaa.. ........

30
8
yanıtYanıtla
hakanundefined:

İyi yapmış...Elalemin akrısına,bacısına,sevgilisine laf atan karışan herkes cezayı hak eder.

13
25
yanıtYanıtla
terminatöradsan-72@hotmail.com:

Sende bizdensinn.. aynen bence iyi yapmış

yanıt0
yanıt0
Tüm 111 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title