Haberler

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nde Vergi Sistemi Konferansı Düzenlendi

Güncelleme:

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerine yönelik 'Türk vergi sistemi ve vergi bilinci' konferansı düzenlendi. Konferansta, vergi sistemi ve vergi bilinci konuları ele alındı.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerine yönelik "Türk vergi sistemi ve vergi bilinci" konferansı düzenlendi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kazakistan Amfisi'nde düzenlenen konferansta konuşan Dekan Prof. Dr. Nur Çetin, öğrencilerin bu şekilde konferanslarla kendilerini geliştirdiklerini, teorinin dışında uygulama alanları hakkında bilgi aldıklarını belirtti.

Konferansını veren Kırşehir İl Defterdarı Mustafa Kurt da Hazine ve Maliye Bakanlığının organizasyon yapısı, misyonu ile Kırşehir Defterdarlığına bağlı merkez ve ilçe birimleri hakkında bilgi verdi.

Kurt, vergi tahakkuk ve tahsilatının nasıl yapıldığını aktaran Kurt, devletin vergi gelirlerini kamu yararına harcadığını ifade etti.

Konferansa, öğrenci ve akademisyenler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kırşehir Eğitim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title