Haberler

Kırşehir AFAD'dan resmi kurum çalışanlarına afet farkındalık eğitimi

Güncelleme:

Kırşehir AFAD Müdürlüğü ekipleri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeline afet farkındalık eğitimi ve tatbikatı düzenledi. Eğitimde afet ve acil durum anında yapılması gerekenler, yangın söndürme sistemleri ve kurtarma faaliyetleri gibi konular ele alındı.

Kırşehir Afet ve Acil Durum ( Afad ) Müdürlüğü ekiplerince resmi kurum çalışanlarına yönelik afet farkındalık eğitimi ve tatbikatı düzenlendi.

Kırşehir AFAD'dan yapılan açıklamaya göre, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeline afet farkındalığı eğitimi verildi.

Eğitimde personele afet ve acil durum anında ilk 6 saatin önemi, afet ve acil durum planı, afet bilinci, yaşam çevresindeki riskler, yapısal olmayan risklerin azaltılması, afetlerin ilk 72 saati için hazırlık, aile afet planı, afetler öncesi, sırası ve sonrasında uygulanması önerilen doğru davranış şekilleri, afet sonrası temel ihtiyaçlar konularında bilgilendirme yapıldı.

Ardından yangın eğitimi verilerek, gaz ve duman dolu ortamda hareket tarzı, yangın söndürme sistemleri, yangında kurtarma faaliyetleri, taşınabilir söndürme cihazı ile müdahale uygulamalı gösterildi.

Kaynak: AA / Güncel

Resmi Kurum Kırşehir Gençlik Spor AFAD Sağlık Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title