Haberler

Kırlangıç Ailesi 4 Yıldır Aynı İş Yerine Yuva Yapıyor

Mersin’in Erdemli ilçesine bağlı Limonlu Mahallesi'nde bir iş yerinin tavan kirişine çamur ve kilden yuva yapan kırlangıç ailesi, yuvadaki 5 yavrusunu beslemek için tüm gün uğraş veriyor.

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Limonlu Mahallesi'nde bir iş yerinin tavan kirişine çamur ve kilden yuva yapan kırlangıç ailesi, yuvadaki 5 yavrusunu beslemek için tüm gün uğraş veriyor.

Kırlangıçların oldukça zahmetli görünen yaşam öyküsü esnafların ilgisini çekiyor.

Limon alım satımı yapılan iş yerinin sahibi Savaş Topal, "Kırlangıç ailesi 4 yıldır gelip dükkanımızın tavanına yuva yapıyor. Getirdiği çamur ve kille bir haftadan daha uzun bir sürede yuvayı hazırlıyor. Her yıl 5 yavrusu oluyor. Bazen işi gücü bırakıp oturup kuşların telaşını, yavrularını tek tek besleme gayretini ibretle izliyoruz" dedi.

Bu yıl kırlangıç ailesinin beklediklerinden daha geç geldiğini de ifade eden Topal, "Acaba bu yıl gelmeyecekler mi diye endişelenirken çıkıp geldiler. Bize hiçbir zararları yok. İşlerimiz de çok şükür iyi" diye konuştu.

Topal, kırlangıç ailesinin iş yerlerine yuva yapmasından memnun olduklarını da kaydetti. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Savaş Topal Erdemli Mersin Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title