Haberler

Kırkpınar'a Rekor Katılım: 1923 Pehlivan Güreşecek

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kayıt işlemlerinden detaylar- Güreşçilerin tartıya çıkması- Türkiye Güreş Federasyonu Merkez Hakem Komitesi Başkanı Yılmaz'ın açıklaması 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde, mücadele etmek isteyen pehlivanların kayıtları sona erdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kayıt işlemlerinden detaylar- Güreşçilerin tartıya çıkması- Türkiye Güreş Federasyonu Merkez Hakem Komitesi Başkanı Yılmaz'ın açıklaması 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde, mücadele etmek isteyen pehlivanların kayıtları sona erdi.Türkiye Güreş Federasyon yetkilileri, güreşmek isteyen pehlivanları Mimar Sinan Spor Salonu'nda önce tartıya çıkararak boylarına göre ayırdı.Dün başlayan kayıt işlemleri bugün sona erdi.Türkiye Güreş Federasyonu Merkez Hakem Komitesi Başkanı Tahir Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne rekor katılımın sağlandığını söyledi.Türkiye'nin dört bir yanından gelen güreşçilerin kayıt edilmesinin ardından 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri pehlivan listelerinin oluştuğu belirten Yılmaz, şunları kaydetti: "1923 pehlivan ile rekor katılımla Allah'ın izniyle yüzümüzün akıyla üç gün boyunca sürecek güreşleri tamamlayacağız. İnşallah hak edenler kürsülere çıkar. Başpehlivanların tamamı kayıtlarını yaptırdılar. İnşallah hak eden, iyi olan, iyi olan kazansın, bütün temennimiz budur. Kırkpınar güreşlerini kazasız belasız bitirmek nasip olur inşallah. Hakkaniyet bizim için en önemli şeydir.Bazı itirazlar oldu. Küçük orta küçük boyda yığılma oldu. Bu boydaki yığılma nedeniyle geçen yıl ilk sekize giren dereceleri bir üst boya çıkarmak zorunda kaldık. İlk dört girerken ilk sekizi çıkartmak zorunda kaldık. Onun dışında bir değişiklik yok. Milli sporcularımız da var güreşlere katılan. Yönetmelikler doğrultusunda çalıştık. Yönetmelikler doğrultusunda da güreşlerimizi tamamlayıp inşallah madalyaları sahiplerine ulaştıracağız."Çeşitli boylarda güreşlere katılan toplam pehlivan sayısı şöyle: Boyu Katılan pehlivan sayısıMinik - 1 123Minik - 2 99Teşvik - 1 112Teşvik - 2 141Tozkoparan 180Ayak 180Deste Küçük 197Deste Orta 144Deste Büyük 84Küçük Orta Küçük 364Küçük Orta Büyük 110Büyük Orta 72Başaltı 62Baş 55

Kaynak: AA / Güncel

Tahir Yılmaz Kırkpınar Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho kaç kupa kazandı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak?
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title