Haberler

Kırıkkale Sobadan Sızan Gazden Karı-Koca Yaşamını Kaybetti

Kırıkkale'de kömür sobasından çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen 74 yaşındaki Bekir Çelikoğlu ile 70 yaşındaki eşi Döndü Çelikoğlu evlerinde ölü bulundu.

Kırıkkale'de kömür sobasından çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen 74 yaşındaki Bekir Çelikoğlu ile 70 yaşındaki eşi Döndü Çelikoğlu evlerinde ölü bulundu.

Olay, Kırıkkale'nin Gündoğdu Mahallesi, 1602. Sokak, No: 74'te bulunan altı depo olarak kullanılan 2 katlı ahşap binada meydana geldi. Daha önce evin soba bacasını temizletmek istediklerini komşulara söyledikleri belirtilen Bekir Çelikoğlu ile eşi Döndü'nün uzun süre evden çıkmadığını gören komşuları, durumlarından şüphelendi. Kırıkkale'nin Sanayi Mahallesi'nde oturan kızı Hediye Çelik de sürekli aradığı anne ve babasının telefonlarına cevap vermemesi üzerine bugün öğleden sonra oturdukları eve geldi. Evin kapısının açılmaması üzerine durum polise haber verildi.

Olay yerine gelen polis, çilingirci çağırarak kapıyı açtırmaları sonucu Bekir-Döndü Çelikoğlu çiftinin yatak odalarında cansız bedeniyel karşılaştı. 112 Acil Servis ve itfaiye ekiplerinin olay yerine gelirken, Çelikoğlu çiftinin soba borusunun tıkanması sonucu karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamlarını kaybettikleri anlaşıldı.Çelikoğlu çiftinin cenazeleri, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna, ardından otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırıkkale Gündoğdu 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title