Haberler

Kırıkkale Belediyesi Öğrencilere Çevre Bilinci Semineri Verdi

Güncelleme:

Kırıkkale Belediyesi, öğrencilere çevre bilinci, geri dönüşüm ve sıfır atık konularında seminer verdi. Belediye yetkilileri, öğrencilere çevre koruma ve geri dönüşüm hakkında bilgi vererek, hikaye kitabı dağıttı.

Kırıkkale Belediyesi tarafından öğrencilere çevre bilinci, geri dönüşüm ve sıfır atık konularında seminer verildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Milli Eğitim Vakfı Orta Okulu'nda etkinlik gerçekleştirdi.

Programda konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, "Saf ve temiz yüreklerinizle çevreyi kirleten birini uyarırsanız, emin olun bu bizim çalışmalarımızdan daha etkili olacaktır. Yarının Türkiye'sinin sahibi olan geçler, bu olaya sımsıkı sarılıp çevrenize örnek olursanız, Kırıkkale çok daha temiz ve yeşil olacaktır." ifadesini kullandı.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hamza Aygün de son yıllarda belediye ve okulların işbirliğiyle tonlarca atık pili toplayarak geri dönüşüme kazandırdıklarını dile getirdi.

Konuşmaların ardından Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince öğrencilere çevre bilinci, geri dönüşüm ve sıfır atık konularında bilgi verildi, hikaye kitabı dağıtıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kırıkkale Belediyesi Kırıkkale Çevre Eğitim Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title