Haberler

Kırıkkale Belediyesi Mahalle Konakları'nda 3 Bin 500 Kadın Kurs ve Eğitimlere Katıldı

Güncelleme:

Kırıkkale Belediyesi'nin 8 mahallede faaliyete geçirdiği Mahalle Konakları'nda düzenlenen kurs ve eğitimlere bugüne kadar 3 bin 500 kadın katıldı. Kadınlar, konaklarda sosyalleşirken el emeği ürünlerle aile ekonomisine de katkı sağlıyor.

Kırıkkale Belediyesi Mahalle Konakları'nda düzenlenen kurs ve eğitimlere bugüne kadar 3 bin 500 kadın katıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 8 mahallede faaliyete geçirilen Mahalle Konakları'na kadınlar ilgi gösteriyor.

Açıldığı günden bu yana yaklaşık 3 bin 500 kadının çeşitli kurs ve eğitimlere katıldığı konakların faaliyetleri sürüyor.

Çeşitli kursların düzenlendiği konaklarda, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevlilerince eğitim veriliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, kadınların konaklarda hem sosyalleştiğini hem de satışa sundukları el emeği ürünlerle aile ekonomisine katkı sağladığını belirtti.

Mahalle Konakları'nda bu güne kadar 3 binin üzerinde kadının kurs ve eğitimlere katıldığını anlatan Saygılı, "Burada hem el becerilerini geliştirdiler hem de ürettikleri ürünleri satarak aile ekonomilerine katkı sağladılar. Mahalle Konakları'nda üretilip satışa sunulan ürünler arasında Amerika'ya ihracatı gerçekleştirilen örgü bebeklerden güzel gelir elde etti." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Kırıkkale Belediyesi Belediye Kadın Ekonomi Güncel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title