Haberler

Kıraathanede 'kumar' oynayan 7 kişiye 24 bin TL ceza

Güncelleme:

SAKARYA'nın Karapürçek ilçesinde, bir kıraathanede kumar oynadıkları tespit edilen 7 kişiye, koronavirüs tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle toplam 24 bin 283 lira ceza kesildi.

SAKARYA'nın Karapürçek ilçesinde, bir kıraathanede kumar oynadıkları tespit edilen 7 kişiye, koronavirüs tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle toplam 24 bin 283 lira ceza kesildi.

Karapürçek İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, İnönü Mahallesi Meydan Sokak'ta bulunan bir kıraathanede kumar oynandığı ve sigara içildiğini tespit etti. Ekipler, koronavirüs tedbirlerine uyulmaması ve kapalı alanda sigara içilmesi nedeniyle 7 kişiye toplam 24 bin 283 TL ceza yazdı. İş yeri ise zabıta ekiplerince mühürlendi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karapürçek Hisarcık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? SEYRAN ÖLECEK Mİ? Yalı Çapkını Seyran diziden ayrılıyor mu? #127916 YALI ÇAPKINI 69. BÖLÜM FRAGMAN yayınlandı mı? Tahlil nikahı nedir, hülle nedir? Tahlil nikahı nasıl yapılır, şartları nelerdir? Emekli maaşına Temmuz'da ne kadar zam gelecek? (%) Emekliler ne kadar zam alacak? Memurlar ne kadar zam alacak? (%) 4 aylık memur enflasyon farkı belli oldu mu, Temmuz'da memura ne kadar zam yapılacak? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? 3-4 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title