Haberler

Kimse Yok mu Derneği'nin Kurban Bayramı Hazırlığı

Dernek tarafından bu yıl yurt içinde ve yurt dışında 300 bin ihtiyaç sahibine kurban paketleri dağıtılacak

Kimse Yok mu Derneği bu yıl, 'Kurbanını Paylaş, Kardeşliği Yaşat' sloganıyla Türkiye genelinde 81 ilde ve 100'e yakın ülkede 300 bin ihtiyaç sahibine kurban paketlerini ulaştıracak.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, Afrika'dan Asya'ya, Balkanlar'dan Orta Doğu'ya, Filistin'den Güney Amerika'ya, Bangladeş'ten Yemen'e dünyada 100'e yakın ülkede ve Türkiye'de kurbanlar kesilerek, ihtiyaç sahiplerine gönderilecek. Kimse Yok mu gönüllüleri, yurt içindeki ihtiyaç sahiplerine kurban etinden oluşan paketleri, evlerine kadar teslim edecek. Yurt dışında kesilmek üzere bağışlanan kurbanlar ise o ülkede kesilerek, gönüllüler tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kimse Yok mu Derneği Genel Başkanı İsmail Cingöz, "Kimse Yok mu Derneği olarak Türkiye'de 81 ilde kurban kesimi ve dağıtımı yapacağız. Dünyada ise 100'e yakın ülkeye ulaşarak toplam 300 bin aile ile gönüllüler arasında bir barış köprüsü kurmak istiyoruz" dedi. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Kurban Bayramı Türkiye Afrika Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title