Haberler

Kim Milyoner Olmak İster'de Sorulan 'Ayşen Gruda' Sorusu Murat Yıldırım'a Duygusal Anlar Yaşattı

Güncelleme:

'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına katılan Boğaziçi Üniversitesi mezunu bir öğrenci, Ayşen Gruda hakkındaki sorunun cevabını iki joker hakkını kullanarak bildi. Sunucu Murat Yıldırım, Gruda hakkında konuşurken duygusal anlar yaşadı.

ATV ekranlarında yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında sorulan Ayşen Gruda sorusu herkesi duygulandırdı. Boğaziçi Üniversitesi'nde mezun olan genç yarışmacı, geçtiğimiz ay hayatını kaybeden usta oyuncu Ayşen Gruda hakkındaki soruyu iki joker kullanarak cevapladı.

AYŞEN GRUDA'NIN SESİNİ TANIYAMADI

'Çöpçüler Kralı' filminde rol alan 'Hacer' karakterinin sorulduğu soruda yarışmacı doğru cevaptan emin olamayınca önce telefon joker hakkını kullandı. Ancak yarışmacının aradığı kişi de soruya yanlış cevap verdi. İkinci joker hakkını kullanarak cevabı seyirciye soran genç yarışmacı doğru cevabı verdi.

Kim Milyoner Olmak İster'de Murat Yıldırım'ı Duygusallaştıran Ayşen Gruda Sorusu

KONUŞMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

Yarışmacının soruyu bir sefer de bilememesinden sonra açıklama yapan sunucu Murat Yıldırım duygusal anlar yaşadı. Konuşmakta güçlük çeken Yıldırım, "Allah rahmet eylesin. Bu hayatta gördüğüm en mütevazi, sevgiden yana, barıştan yana bir oyuncuydu. Bir insandı her şeyden önce. Türk sineması ve Türkiye çok büyük bir insanı kaybetti." dedi.

Kim Milyoner Olmak İster'de Murat Yıldırım'ı Duygusallaştıran Ayşen Gruda Sorusu

Kim Milyoner Olmak İster'de Murat Yıldırım'ı Duygusallaştıran Ayşen Gruda Sorusu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (39)

Dürbünlü:

ayşen gruda ahirete ne götürdü bilen varmı..?

12
30
yanıtYanıtla
Selam:

Git sor.

yanıt12
yanıt7
angaralı:

orası seni ilgilendirmez ALLAHLA kulu arasında sen bi ikile bakalım

yanıt14
yanıt6
cemocan:

sen bu yorumu yaparak ne kazandın. . . cenneten tapumu

yanıt4
yanıt2
46:

Seni alacak oraya

yanıt0
yanıt0
ADNYZN:

HUZUR İSLAMDA NAMAZDA. . GİT BİRAZ İLİM BİLİM FİLİM KİLİM ÖĞREN SAHTEKAR DÜMBÜK

yanıt0
yanıt0
BATTALGAZİ:

Rezilliğe bakın lan tanımak zorundamı duygusal anlar yaşamışta ne içtinizlan yok üzülmüşte geçen proğramda vatandaşlara gusül abdestini soruyorlarda çoğu bilmiyor oturunda buna üzülün neymiş grudanın sesini tanımamışta Allah akıl fikir versin şimdi bu yoruma imansız cahiller hemen atlarlar

20
14
yanıtYanıtla
Osman:

Yazıklar olsun kültür sıfır nerede okursan oku eşeklik baki kalmış

31
0
yanıtYanıtla
murat:

Türkiyede önemli bir sanatçıyı bilmemek tanımamak çok ilginç;o soru 2 jokerle bilnecek bir soru degildi:(

25
4
yanıtYanıtla
ADALET HANİ NEREDE GÖREMEDİM:

OKUMAK CAHİLLİĞİ ALIR EŞŞEKLİK BAKİ KALIR sözü tam oturur bu mala

21
4
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title