Haberler

Kilis'te metruk binada göçük meydana geldi: 1 kişi kurtarıldı

Güncelleme:

Kilis'te bir bölümü yıkılan metruk binanın enkazında bir kişi kurtarıldı. Metruk binanın yanında bulunan 3 yaşındaki oğlu Efe göçükten meydana gelen tozdan etkilendi. Kilis Valiliği olayla ilgili açıklama yaptı.

Kilis'te metruk binada göçük meydana geldi: 1 kişi kurtarıldı

- Kilis Valiliğinden göçük ile ilgili açıklama yapıldı

KİLİS - Kilis'te bir bölümü yıkılan metruk binanın enkazında bir kişi kurtarıldı. Metruk binanın yanında bulunan 3 yaşındaki oğlu Efe göçükten meydana gelen tozdan etkilendi.

Olay akşam saatlerinde 19.00 sıralarında meydana geldi. Bölük mahallesi Çolak Mustafa Sokak'ta bulunan metruk binanın bir kısmında göçük meydana geldi. Göçüğün altında kalan Mehmet Şükrü Akalar yaralandı. Akalar'ın yanında bulunan 3 yaşındaki oğlu Efe ise göçükteki tozdan etkilendi. Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine, Sağlık, İtfaiye, polis ve AFAD ekipleri yönlendirildi. Göçük altında kalan Mehmet Şükrü Akalar Hastaneye kaldırıldı. Olay yerine İl Valisi Recep Soytürk, Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt, AFAD İl Müdürü Uğur Olgun gerilerek incelemelerde bulundular. Belediye ve AFAD ekipleri gerekli tedbirleri aldı.

Konu ile ilgili Kilis Valiliğinden açıklama yapıldı Göçük altında kalan Akaların durumunun ağır olduğu belirtilerek açıklamada " 27.07.2023 günü saat 19.00 sıralarında ilimiz merkez Bölük Mahallesi Binbaşı Sokak No: 33 sayılı deprem öncesi metruk halde bulunan etrafı Kilis Belediyesi tarafından tedbiren fiziken kapatılmış, binaya Mehmet Şükrü AKALAR isimli vatandaşımızın hurda demir toplamak maksadıyla girmiş, akabinde metruk bina içerisinde hurda ararken duvar ve yarısı daha önce çökmüş olan tavanın çökmesi üzerine vatandaşımız göçük altında kalmıştır. Olay yerine sevk edilen Afad, itfaiye ve Polis ekipleri göçük altındaki vatandaşımız Mehmet Şükrü AKALAR' a ulaşmış ve Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca Devlet Hastanesi' ne naklini sağlamıştır. Hastanede yapılan tetkiklerde Mehmet Şükrü AKALAR'ın bilincinin kapalı olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu anlaşılmıştır. Vatandaşımızın tedavileri devam etmektedir. AFAD ve itfaiye ekiplerimizce göçük oluşan metruk binada yapılan araştırma ve incelemelerde başka bir vatandaşımıza rastlanılmamıştır" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kilis Valiliği Kilis Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

Bakmadan Geçme

Limon FC elendi mi? Limon FC turnuvaya veda etti mi? Ankara okullar tatil mi 7 Haziran? Merve elendi mi? Survivor Merve adaya veda etti mi? ÖSYM sınavında biri ölürse ne olur? Sınıftakiler tam puan mı alır? 7 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 7 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title